HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Apr 2014

Tiada kata apabila melihat BUNGA KANTAN

 
Peminat laksa pasti penggemar tegar BUNGA KANTAN


12 comments:

  1. kecik2 dulu penah makan buah kantan dekat kmpung..ambik dekat pokok terus makan..hehe..bijik2 hitam masam dalam die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah tu petua awet muda ke? Hehe

      Delete
  2. try buat bunga tangan pengantin guna bunga kantan..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh good idea kan... Lagi cantik kot :)

      Delete
  3. mcm bunga tulip pun ade...huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sweet kan..
      Akak suka laksa makanya borong Bunga Kantan...hehe

      Delete
  4. Dah tengok gambar pun tak sure lagi bunga kantan yg mana ahaha T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA...ni masalah besar ni :)

      Delete
  5. bunga kantan wajib ada kalau buat kerabu mangga ! sedapnya !

    ReplyDelete
  6. sama kak. sedap klo letak dlm masakan. buat org bertambah selera

    ReplyDelete
  7. suka makan laksa. tapi tak reti makan bunga kantan. hehehhe..

    ReplyDelete
  8. puteri suka tengok bunga kantan sebab warnanya pink..hehehe :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78