HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

29 May 2014

Cadbury Oh Cadbury Isu Hangat di Malaysia masa ini

Assalamualaikum semua sahabat.
Seperti yang anda semua maklum, isu Cadbury memang sedang hangat diperkatakan oleh semua di Malaysia.
Tak perlu saya nak jadi pemberita ulang-tayang cerita tersebut. hehe

Cuma nak kongsikan beberapa photo yang boleh membuat anda tersenyum sambil terselit ilmu disebaliknya.

Saya juga pernah membuat entry tentang
Cadbury Dairy Milk BELUM Tamat Tempoh Berkulat

Semoga kes ini akan segera ditangani kerana semua ini melibatkan isu keagamaan dan sensitivity masyarakat majmuk di Malaysia.
Halal Haram jangan diperlekehkan.
Wallahuallam
 
Ihsan GOOGLE
  
Ihsan GOOGLE
Ihsan GOOGLE
 

10 comments:

  1. mungkin kita sekarang terlalu lalai.

    ReplyDelete
  2. Isi Cadbury ni memang hangat ..tapi yg sedihnya..banyak lagi yang kita tak nampak macam..rasuah..dedah aurat dan riba..isu babi haram jer yg kita duk nampak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Kak Sura
      Banyak lagi isu yang diperlekehkan
      Wallahuallam

      Delete
  3. kelakarla kartun tu kak.

    ReplyDelete
  4. takyah makan coklat, hbs cerite. hekhek. boleh mcm tu?

    ReplyDelete
  5. Hai! banyak betul complain tentang coklat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm kena tukar selara pulak lah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78