HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 May 2014

Countdown...... GA Fuza masih berlangsung til 12 May

 
Malam ini sudah 1 May.
Apa yang dok countdown tu?
 
Sebenarnya just a little reminder, bahawasanya 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven masih berlangsung sehingga 12 May.
So masih ada 11 hari lagi ye.
 
Alhamdulillah, setakat hari ni penyertaan sudah menjangkau 120 orang.
Thank you semua kerana sudi memeriahkan GA Fuza.
Masa nak buat GA ni dok risau, ada ke orang nak join.
 
Kepada yang belum sertai GA Fuza ni, silalah klik banner di bawah ye.
 
 
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/04/sulamanlaceheaven-1stga.html
 
Tunggu 16 May untuk keputusan rasmi ye.
 
 
Kepada yang dah join, mungkin boleh semak samaada nama anda telah pun tersenarai di dalam carta senarai peserta.
Sekiranya tiada, sila roger kat sini k.
Maklumlah, takut ada yang Fuza terlepas pandang.
 
Thanks 

4 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78