HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

30 May 2014

Epal terpaling MAHAL saya pernah makan

Assalamualaikum sahabat sekalian.
 
Menu apa lunch hari ini?
Lunch saja-saja hari ini saya nak cewi jap dengan EPAL yang berharga RM25.99 SEBIJIK
Kerrrlaaaazzz

Hmm nak potong makan pun rasa sayang dek kerana harganya.
Katanya Epal dari Jepun.
Kiranya mahal sebab naik kapal terbang kot erk.

Rasanya sama aje dengan epal yang biasa kita beli tu.
Apa-apa pun, bukan senang nak tanam pokok epal. (Ayat sedapkan hati)
 
Japan Apple RM25.99


17 comments:

  1. mahalnye... dah lama tak makan epal :)

    ReplyDelete
  2. uishh..mahal gila kak! tak sanggup saya nak beli >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni beli pasal nak rasa apa yang mahalnya... 1st and last lah

      Delete
  3. mcm na tu agak2 nya terbeli?

    kalau org bg rasa x percaya plk semahal tu..
    mahu dpt sebakul epal biasa ni..

    organik kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan organic, Tapi dari Jepun..mahal tiket kapalterbang nya

      Delete
  4. Hehe..epal yg murah2 pun rasanya sedap je..xpnh mkn epal mhl..so xthu rasanya mcmna..haha..i cheapskate je..kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sama aje u. Tot kot ada mutiara kat dalam tu..

      Delete
  5. kalau rasa sama ruginyer beli :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..rasanya sama aje. Nasib beli sebijik je nak merasa

      Delete
  6. Uish mahalnya... Pas makan epal mahal rase caner kak???.. Ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas makan rasa macam Snow White pulak. hahaha

      Delete
  7. hamboi..memang mahai betulla kan kak..kalau yaya, piki dua tiga kali dulu nak beli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni sebulan tak beli epal dah...hehe

      Delete
  8. huu mahal nye..sedap tak hii

    ReplyDelete
  9. epal NZ beauty selain cantik rasanya berbeza sikit dengan epal royal gala yg kita biasa makan. harga nya x lbh 2 henggit sejibik. x ler mahal cam epal tokyo ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78