HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 May 2014

Fesyen Patch Lace Manik Versatile 2014

 Assalam semua sahabat
Semoga hari ini lebih bersemangat dari hari-hari semalam.
 
Semua dah mula count down to Ramadhan.
Count down to baju raya pun tidak kurang hebatnya.
Bukanlah over acting, tetapi dari sekarang lah dah kena plan ada yang nak digayakan di pagi 1st Syawal nanti.
 
Kebanyakkan tukang jahit dah tutup mengambil tempahan menjahit.
Adoi..cepat uols p hantar tempah.
 
Ok kat sini tiba-tiba nak cerita semula tentang design Patch Lace yang pernah saya tayang kat SINI..hehehe
 
Lace yang plain tu memang tak nampak kebaaboom.
So sekarang sudah menjadi trend perlu di manik di reben di hias bagai
Alhamdulillah, Patch Lace saya telah pun di "touch up" by sis Shasha.
Cantikkan. Saya minta dia hias ikut suka hati dia. Kalau boleh keluar bunga api pun meriahkan. Asalkan vogue.
Hahahaha. Melampau sungguh.
 
So apa design baju raya uols?
Dah ada warna tema ke?
 
 
 
 
 
Patch Lace Rona Biru Bermanik Rose
 
 Contoh Baju dari Mr. Google


12 comments:

  1. amboi meletooops vogue nye..hihi..kita kain pasang pon xbeli lagi tema pon xde lagi..wat rilek dulu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Akak nak kena siapkan utk anak3 sedondon
      Tu yang semangat tu

      Delete
  2. memang cantik..meletop kebabom...rasanya tahun ni beli yg dah siap..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuza tak boleh beli yang dah siap kak.. Sure xpadan je nanti

      Delete
  3. Ais ehh cantikla kak berkenan lya nak wat macam tu gak la he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah dah buat nanti posing tau :)

      Delete
  4. Assalam.
    cantiknya. kat mana nak dapatkan lace tu? berapa semeter?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lace ni beli murah je.
      So Nampak x meneyerlah, tu yang tepek batu2 manik segala.

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78