HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

18 May 2014

Jalan-jalan ronda cari kasut

 Assalamualaikum semua teman-teman.
Hari minggu hari santai.
Kemana hari ni?
 
Hari ini hari lepak dengan anak-anak.
Jalan-jalan window shopping.
 
Seperti biasa..mata tu tak tahan je apabila melintasi kedai KASUT.
Saya memang peminat kasut-kasut stylo.
Aci tak kalau cakap dah start cari kasut raya sendiri?
 
Wah-wah, kalah anak-anak katako!!
 
Apa warna pilihan untuk tahun ini?
Yang pastinya Mr Hubby memang akan suruh saya bertumit tinggi.
Kata nak jadi MODEL tapi habuk pun tarak.
Ok sudah sudah berangan tu.
 Moh amik aura fesyen kasut pilihan hati memasing
 
 

 


12 comments:

  1. yg warna krim tu cantik kak..:)

    ReplyDelete
  2. Wahhh... Saya pulak berkenan semua.. Cantik2! :D Memang rambang mata ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena baling dadu ni... kena pilih satu je...huhu

      Delete
  3. aaaa kite pun suka kasut yang macam ni. erhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...tergoda tak tengok kasut tuh...hehe

      Delete
  4. pergh cantik2 la kak
    yumida suka pakai kasut flat
    kak jemput join segmen mudah yumida:
    http://umikasum.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

    juga buat kengkwn yg lain..jemput join semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah join :)

      http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/segmen-blogging-menang-hadiah.html

      Delete
  5. lawanya!!! tapi nini minat wedges,hehe..

    ReplyDelete
  6. waa semua cantik ni kak..klu saya dah pening pkr hahaha....

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78