HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

31 May 2014

Jalan-jalan sambut hari lahir Alif sambil menonton Maleficient di Paradigm Mall

Assalamualaikum sahabat sekalian.
 
Ini cerita hari ini.
Seawal pagi bonda mertua tiri blogger Chekgu Azrine datang singgah rumah.
Makanya kami dengan ad-hock aktiviti iaitu ke Paradigm Mall, untuk meonton filem terbaru Angelina Jolie iaitu "Maleficient"
 
Yang menariknya, kali ini kami BENARKAN anak-anak sahaja pergi menonton kerana emak-emak nak window shopping. (sangat!!)
 
Selepas selesai uruskan anak-anak dengan mak saudaranya naik ke panggung, saya dan Chekgu Azrine merayaplah mengira langkah ke serata Paradigm Mall.
Alhamdulillah, saya dapat present ler. Tq ye kepada yang memberi.
 
Selesai anak-anak menonton kami ke Kenny Rogers untuk makan tengahari.
Dah kebetulan berkumpul beramai ni, kami makan-makan merangkap sambutan Hari Lahir yang ke 9 buat Alif Farhan.
 
Alhamdulillah, simple makan-makan tapi yang penting semua happy especially the kids.
 
 
Alif, Aiman, Aish, Alyaa, Aina, Atirah dan Amirah

Posing dengan bantuan Monopod.

Aina a.k.a Aina Jolie Maleficent
 
GSC Paradigm Mall

Apabila kami posing

Kenny Rogers Paradigm Mall

Nyanyi lagu Selamat Hari Lahir to Alif

Chekgu Azrine

Chocolate Blended SEDAP

Happy 9th Birthday Alif Farhan
 
 
 


6 comments:

  1. Replies
    1. Tengah panas!!! hehee
      errppp Alhamdulillah
      (Malam ni macam2 bau kentut ada...hahaha)

      Delete
  2. awasi anak2 ye fuza..2-3 hari ni citer menakutkan pasal bdk2 .. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas pesanan,
      Memang suara kami je tadi marah budak2 ni supaya behave

      Delete
  3. Happy birthday alif!!!
    teringin nk g tgk maleficient, tp mcm susah pulak nk keluar, tgk kt megashare je la gamaknya,,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis ..Lama tak jenguk...Panggung penuh tadi

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78