HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 May 2014

Jalan-jalan weekend menonton Spiderman 2

Salam Tengahari semua
Ini cerita hujung minggu saya.
 
Dah lama rasanya tidak beriadah menonton wayang.
The Amazing of Spide-Man 2
Planning nak tengok tu baru terdetik pagi ahad tu.
Takut kehabisan tiket, terus je saya booking online.
Senang.
Tak perlu nak beratur panjang
Tak perlu nak kelam kabut bersiap dengan anak-anak ni untuk berkejar untuk membeli tiket.
 
Tayangan jam 11.30 pagi. Kami memilih movie yang 3D.
Cewi sat lah dengan cermin mata 3D memasing.
Gambar Nampak hidup.
Rasa macam nak timpa kita!! Itulah penangan 3D.
 
Alhamdulillah, jalan cerita nya menarik. Atleast Aina boleh tumpu perhatian. Maknanya cerita ini berjaya lah.
 
Tamat menonton kami lunch di Paradigm Mall.
Walaupun simple outing namun masa bersama dengan anak-anak dan Bonda saya sangat bermakna.
Syukur sangat.
 
(Mr. Husband not around..bila nak balik bercuti dengan kami ye??)
 
The Amazing of Spider-Man 2
e-Ticketing via CIMB Clicks
Permata Hati ku

Anakanda bersama Opah

Posing santai sebelum masuk ke panggung wayang.


3D movie in action.
Bersama anakanda-anakanada tersayang
 
Serba sedikit SINOPSIS Movie
 
Peter Parker menjadi lebih sibuk sebagai Spiderman yang menuntutnya menjadi pembasmi penjahat, dan juga sering melukai Gwen yang dia cintai. Peter lupa akan janjinya dengan ayah Gwen, untuk melindungi Gwen dengan cara menjauhinya.

Para penjahat baru pun muncul, seperti Electro, dan teman lamanya, Harry Osborne juga kembali. Peter pun mulai mencuba membuka petunjuk baru dari masa lalunya demi menyelamatkan Bandar tersebut.

Walaubagaimanapun, pengakhiran cerita memaparkan kesedihan Spiderman kerana kekasihnya Gwen.
Nak tahu lagi? Jom lah menonton.


12 comments:

  1. opah pun nengok spidey...sportingla opah...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Sekali sekala outing dengan Opahnya :)

      Delete
  2. hihiihi quality time sekali opah join best2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opah eksen jap dapat pakai Spek 3D

      Delete
  3. wah jadi ikutan penasaran nih ma filmnya :D

    ReplyDelete
  4. Kemahen ur mom tgok spiderman jgk..ptt ajk pak onn skli skla dating ngn ur mom..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe glamer x?
      My abah hardly nak p jalan2 macam ni. At 70th dia malas nak p soping complex u

      Delete
  5. Yeay kak fuza pun dah tengok Spiderman yeay! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang layan lah kan Nad..hehe

      Delete
  6. best tak movie ni? Nak tengok tapi takut tak best pula

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78