HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 May 2014

Jom cuba...kreativiti dengan menggunakan pinggan kertas.

Assalam semua.
Sedang sibuk siap-siapkan bahan untuk lukisan anakanda pagi tadi, terfikir saya apa agaknya cikgu lukisan depa nak buat dengan paper plate tersebut.

Kot ada makan-makan kan..kalau tidak kenapa nak kena bawa paper plate.hehehe
Jom tengok ni..

Gambar Google

14 comments:

  1. menarikkan!..ada masa boleh cuba..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan. Boleh buat isi macam2.

      Delete
  2. Replies
    1. hah..itu juda salah satu idea kan.
      Kot nak tapau makanan yang berkenan di hati. hahaha

      Delete
  3. idea yang menarik ni.. hias comei-comei bagi cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah. bagus juga idea hiasan ni kan. Boleh jadi bahan goodies

      Delete
  4. Pakai pinggan yg corak2 tu mesti lagi meriah kan,...boleh cuba ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Letak reben ke..letak tali jadi tangkai..wahh..lagi cantik nanti kan

      Delete
  5. Menarik2.. Boleh buat bekas goodies jgk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk harijadi anak2 kan. Gud Idea

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78