HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

25 May 2014

Kehangatan Piala Thomas melanda anak-anak

Assalamualaikum semua
Dah ambil tempat masing-masing depan television ke?
Jam 5 petang siaran langsung Perlawanan Akhir Badminton Piala Thomas akan bersiaran.
Doa dan harapan rakyat Malaysia agar kemenangan menyebelahi Malaysia.
 
Dah hampir seminggu semangat kesukanan sukan BADMINTON melanda anak-anak.
Setiap petang depa dok sakanlah bersukan.
 
Tapi hat ni bergu campuran bertiga,
Hah, lain dari yang lain.
Cuba tengok macam-macam gaya aksi atlet kononnya.
Layankan aje.
 
Sambil-sambil beraksi, lalu pulak lah babu aiskrim ni hah
 (Sesuka je bagi dia nama Babu, kan...hahaha)
 
Kita take 5, berehat pekena aiskrim roti.
 
Smash tak sudah-sudah.


Pelapis Badminton

Aksi sukan badminton

Aiskrim Roti Raket Badminton Yonex


4 comments:

  1. sedap la pulak tengok asikrim tu kak... adik2 saya kat kg pun dah demam badminton skrg.. hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..Aiskrim roti sebenarnya cerita utamanya kan...haha

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78