HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 May 2014

Keputusan 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven & Pengomen Tegar


Dengan lafaz Bismillahirrahmaanirrahim,
Fuza dengan berbesar hatinya, dengan ini mengumumkan senarai para pemenang bagi  
 Sebelum itu sila semak no peserta anda di SENARAI PESERTA

Pemenang Pertama 
 
http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 

Pemenang Ke 2 
 

Pemenang ke 3
Saguhati x10  
 
 Pengomen Tegar

 ** Normi Nieza **

 
Terima Kasih kepada semua yang telah menjayakan Giveaway ini.
Terima Kasih juga kepada Pengomen Tegar yang rajin singgah di setiap entry.


Bagi tuntutan hadiah, para pemenang dikehendaki memberikan butiran berikut :
No Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :

 Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580

Kepada yang kurang bernasib baik, InshaAllah, mungkin ada rezeki anda nanti.
Sekiranya ada kekurangan didalam 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven Fuza mohon kemaafan. Maklumlah ini pertama kali menganjurkan yang seumpamanya.
Alhamdulillah, selesai lah Giveaway ini. Semoga ada rezeki lagi untuk next project..InshaAllah
Kepada yang menang, sudilah kiranya whatsApp kan gambar anda posing dengan hadiah masing-masing nanti ye. Kalau ada buat entry menang tu silalah alert Fuza.
Terima Kasih
Selamat Ulangtahun ke-2 Sulaman Lace Heaven
**Ulangtahun PERTAMA klik
**Pengeposan Hadiah 1st GA Klik


75 comments:

  1. tahniah kepada pemenang..:-) belum ada rezeki lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah.. tunggu segment seterusnya :)
      tq sudi join

      Delete
  2. gosok2 mata btl la nama lya..tq akak lya angap ni rezki nak kawin.alhamdulilah nnt lya hntr detail ya..mudahan murah rezki akak amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah!! Selamat Pengantin Baru Asha :)
      TQ sudi join

      Delete
  3. tahniah semua :)
    40 nk dekat dah dgn 43 hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Shida sudi join.
      InshaAllah rezki di segment seterusnya nanti ye :)

      Delete
  4. tahniah semua yang menang ye.. tahniah kak fuza atas penganjuran GA ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Mama Mursyid coz sudi join GA ni :)
      Alhamdulillah..

      Delete
  5. Replies
    1. Kepada yang tak bernasib baik kali ini, mungkin ada rezki di segment seterusnya. InshaAllah

      Delete
  6. Replies
    1. Tahniah juga kepada yang join GA ini. :)

      Delete
  7. tahniah buat semua yang menang :D

    ReplyDelete
  8. Alaaa...77 ada..78 xde....huhuuh....
    Tahniah yg menang...... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..mungkin ada rezki nanti
      Tq sudi join :)

      Delete
  9. Replies
    1. Tahniah juga kepada yang join :)

      Delete
  10. Tahniah kepada yang menang. Kepada yg x berjaya jgn putus asa. Kita cuba lagi. Yg penting kita support! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Nanie. Ye semoga ada rezki lagi buat Giveaway. Amin

      Delete
  11. alhamdulillah,,nasib perasan kak fuza bagitau dekat blog tadi,,hehe,,btw,,thank you sebab sudi sponsor :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Tahniah kepada yang sudi join :)

      Delete
  13. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...Berjaya 1st Giveaway ini.. Tq kepada Puteri Kasih juga kerana sudi join

      Delete
  14. Tahniah kepada semua pemenang..tahniah kat Fuza juga berjaya dalam segmennya..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. q atas sokongan Sis Ana juga :)

      Delete
  15. Tahniah untuk semua yg menang ..
    GIVEAWAY berlangsung dgn jayanya Alhamdulillah ...

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah :) Thanks kak Fuza sebab adekan GA ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kepada yang menjayakan GA ini

      Delete
  17. takde rezeki :)

    tahniah kpada yg btuah

    ReplyDelete
  18. tahniah semua pada yang menang. bestt tuhh hhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Happy semua berlangsung dengan sokongan semua teman bloggers

      Delete
  19. alhamdulillah..ada terselit..terima kasih kak fuza

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..nanti glamer lah tu..hehe

      Delete
  20. tahniah buat semua pemenang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq to Mia juga kerana banyak membantu

      Delete
  21. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  22. aiyark! langsung takde yang dekat pun..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pe Sally..kot ada next GA..Join lagi tau :)

      Delete
  23. alhamdulillah..cik nor menang pengomen tegar..:)

    ReplyDelete
  24. pengomen tegar pun dpt hadiah ke mcm mana ni??? huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Yaya..iye
      Ada Fuza buat entry pasla hadiah Pengomen Tegar..
      Hadiah Misteri di tawarkan

      http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/mencari-pengomen-tegar-blog-sulaman.html

      Delete
  25. tahniah untuk semua pemenang...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syabas juga buat yang memeriahkan GA ini. Tq semua

      Delete
  26. alhamdulillah.. tq sis.. =) done email td.. sory lwt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..nasib baik cepat...kalau tidak...memang tak bagi lah hadiah tu..hehe
      Tahniah!

      Delete
  27. akk.. jemput blogwalking di sini.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/menang-1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah terharu lah ada entry tu
      Thanks ye sis.
      GA yang kerdil.
      Tanpa support anda semua siapalah SULAMAN LACE HEAVEN :)

      Delete
  28. Replies
    1. Lega dapat anjurkan GA ni..
      Semoga semua happy :)

      Delete
  29. tahniah kepada mereka semua.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78