HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 May 2014

Mencari Pengomen Tegar Blog Sulaman Lace Heaven pada tahun ke2

Assalamualaikum semua.
Salam hujung minggu.
 
Alhamdulillah, esok sudah 10 Mei 2014.
Lagu 2 hari je 1ST GIVEAWAY SULAMAN LAVE HEAVEN akan tamat.
Penyertaan setakat ini telah pun mencecah 137 orang.
Thank you sangat kepada semua yang sudi join.
Risau sangat Fuza pada saat mula-mula nak buat GA ini.
Yelah, takut tak sampai 20 penyertaan pun. Sebabnya, blog Fuza ni baru lagi dalam dunia Blogger ini. Siapa belum join jomlah join. Masih ada masa ni.
 
Ok hari ini Fuza dengan berbesar hatinya nak umumkan bahawasanya hadiah tambahan untuk PENGOMEN TEGAR akan diberikan nanti.
Siapa yang namanya top 1 pastilah dia pemenangnya.
 
Kat mana nak tengok?
Hah cuba scroll di sebelah kanan side bar Blog Fuza.
Carta Pengomen Tegar tu terletak betul-betul atas Kotak Jerit.
 
Tujuan Fuza tiba-tiba memikirkan hadiah tambahan ini adalah sebagai penghargaan kepada mereka-mereka yang setia dan rajin memberi kata-kata semangat dan komen pada setiap entry yang Fuza buat.
 
Bila tarikh pemilihan itu adalah rahsia kerana let you all terus komen sehinggalah Fuza rasa sesuai masanya nak umumkan siapakan pemenang tu. Yang pasti next week juga akan umumkan pemenang tu.
Adil kan?
 
Hadiahnya?
Hadiahnya adalah sesuatu yang hot di dalam Blog Sulaman Lace Heaven.
Apa dia? Biarlah kejutankan.
 
Adeh..jangan boring pulak ye uols.
Kejutankan..so kenalah surprise.
 
Ok kan??


16 comments:

  1. wow...bestnya dpat hadiah..untung siapa yang dapat tu

    ReplyDelete
  2. singgah sini sis. Memang untung orang yg dapat hadiah misteri tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana tau u yang dapatkan? Good luck

      Delete
  3. wah..menarik ni..All the best semua dengan komen² yg banyak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)..Nanti kita lihat siapa yang bertuah tu k

      Delete
  4. ala..ai tak berapa tegar erk..
    kena jadi tegar la nih ek..
    nak kain sulam satu!!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. mama pun tak tegar ni... segmen fuza mama terlepas pulakk.. adeh,, tak perasan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh sempat lagi mama nak join :)

      Delete
  6. alahai..belum cukup tegar lagi ni sis :)

    ReplyDelete
  7. cik nor dah keluar senarai..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nor selalu juga singgah kan :)

      Delete
  8. Replies
    1. Mungkin juga.. Meh komen ramai2

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78