HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 May 2014

Pengeposan Hadiah 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven

Pengeposan Hadiah 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
 
Alhamdulillah

Keputusan telah pun diumumkan pada 16 Mei 2014.



Semua hadiah akan di poskan pagi ini. Sila refer no rujukan poslaju anda seperti di bawah.
No Peserta : 11
Ref No Poslaju : EF274800817MY

 
No Peserta : 65
Ref No Poslaju : EF274800785MY
 
No Peserta : 20
Ref No Poslaju : EF274800882MY
 
No Peserta :27
Ref No Poslaju : EF274800794MY
 
No Peserta : 136
Ref No Poslaju : EF274800905MY
 
No Peserta : 17
Ref No Poslaju : EF274800834MY
 
No Peserta : 1
Ref No Poslaju : EF274800825MY
 
No Peserta : 64
Ref No Poslaju : EF274800803MY
 
No Peserta : 142
Ref No Poslaju : EF274800896MY
No Peserta : 77
Ref No Poslaju : EF346705000MY
No Peserta : 51
Ref No Poslaju : EF346704993MY
 
No Peserta : Pengomen Tegar
Ref No Poslaju : EF274800922MY
 

Peserta No 98 dan 43 Sila tuntut hadiah anda segera :)

 
 
InshaAllah, doakan Fuza murah rezki untuk anjurkan lagi segment seumpama ini lagi di masa datang nanti. Amin

12 comments:

  1. wahhhh bestnya... tahniah fuza. ga dapat sambutan hangat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Tq to Mia juga. Banyak bagi nasihat 😉

      Delete
  2. semoga dipermudahkan segala urusan...yang belum tuntut tu, cepat2 ye...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cepat cepat...jom tuntut hadiah..hehehe

      Delete
  3. Tahniah kak berjaya selesaikan GA ni.. Hadiah pun meriah sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah....
      tq Mama Mursyid.
      Tunggu result ur GA pulak :)

      Delete
  4. Tahniah kepada yang menang tu... tunggu hadiah sampai lah ye... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...kepada yang belum tuntut tu...cepat2 wasup k

      Delete
  5. semoga kak fuza murah rezeki,nanti buatlah give away lagi.
    bila dah buat GA nanti,boleh nini join sekali.

    hah,pantun utk akak,hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih adik Nini
      Bagi semangat pada kakak mu ini
      Moga ada rezki anjur segment lagi
      Mana tahu rezki Nini?

      Hahaha,,,pantun belasah asal ada bunyi

      Delete
  6. BESTNYA HEHEHE TAKDA REZEKI MENANG GA LG :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah...kita tunggu next GA pulak k :)

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78