HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 May 2014

Review Cadbreo Crunch

 
"Cornflakes rangup kriuk kriuk disaluti rasa Chocolate Cadbury dan Biskut Oreo
Cair di mulut dan dihati"
 
Menarikkan Tag Line kat atas tu?
 
Snek rangup boleh dijadikan jaudah manisan di Hari Raya nanti
Boleh juga di jadikan hadiah kerana packaging yang kemas dan cantik.
 
Rasa emping yang bersalut cokelat memang sedap dengan kerangupannya.
Anak-anak pasti gemarkan manisan seperti ini.
Saya dah cuba. Memang kecur liur tengok coklat tuh.
Anda bila lagi???
 
Cadbreo Crunch

Zoom in Cadbreo Crunch

Anak-anak memang suka Cadbreo Crunch ni. Rangup


Sebekas untuk dia seorang aje..
 
 
Kepada yang berminat nak cuba boleh order
 
Roger : 018-2465696
Instagram : Cadbreo_crunch
 


22 comments:

  1. kalau raya ni mmg laku nie..
    tmbh pulak ada coklat.
    rasanyer kalau bli mmg x sempat raya biskut ni.
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang kena sorok kan...
      Tengok tv je ralik ngunyah

      Delete
  2. wah tu dia, kuih raya dah keluar dah...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekceli ni jajan...tapi depa sarankan untuk Hari Raya...
      Jom pakat cuba

      Delete
  3. Replies
    1. mmg sedapnya sangat FUIIIYOOOHHH

      Delete
  4. biskut baru wahhh mesti sedap

    ReplyDelete
  5. wah macam best je...tgok gambar pon kecur air liur ni huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap..cuba lah order nanti k :)

      Delete
  6. Replies
    1. mesti cuba..pasti leleh hehehe

      Delete
  7. ni kalau raya kuih first yg akan habis dulu hahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut tak sempat raya je dah habis kan,hehe

      Delete
  8. Replies
    1. Hi Liyliz..silalah visit Instagram cadbreo_crunch k

      Tapi kalau tak silap
      RM15/25pcs (L)
      RM26/45pcs (XL)

      Delete
  9. Replies
    1. Cubalah order yang paket kecik.
      Pasti nak order lagi nanti...hehehe

      Delete
  10. Replies
    1. memang sedap...kaya dengan coklat..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78