HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 May 2014

Sanofi Lactacyd Produk Kesihatan Yang WANITA Wajib ada

 
Bersempena dengan 2nd BE yang sedang singgah di blog Fuza, jom kita kenali apakah sebenarnya produk SANOFI LACTACYD ini.
 
Tahukah anda WANITA diluar sana bahawa kebanyakkan kita tidak mengambil berat tentang kesihatan bahagian INTIM. Kesedaran tersebut hanya akan ada apabila kesakitan melanda.
 
Pentingnya Pencuci Wanita
Adalah sangat penting untuk memastikan kebersihan diri dijaga rapi. Sekiranya kebersihan kawasan intim diabaikan, pelbagai jenis jangkitan mudah menyerang seperti kegatalan, berbau serta  keputihan.
Adalah diingatkan bahawa sabun sembarangan TIDAK SESUAI untuk digunakan kerana paras pH yang tidak sesuai akan membuatkan ketidakselesaan pada kawasan tersebut.
 
Adalah sangat-sangat di sarankan agar kawasan intim setiap wanita perlu dicuci setiap hari dengan bahan pencuci yag sesuai supaya kesihatannya terjaga dan dapat mengelakkan rasa gatal dan kekeringan yang boleh memudaratkan.
 
Kepada teman-teman yang inginkan FREE SAMPLE sila lah klik pada iklan tersebut. Pencuci yang mengandungi kolagen untuk kesihatan kawasan intim anda.
 
Semudah 1, 2, 3.
1. Klik Iklan
2. Isi Maklumat Diri
3. Hantar
Tunggu sample anda sampai nanti ye.
 
http://www.lactacyd.com.my/sample
Request A Sample

Watch your V-Ebisodes

 
 
 Lactacyd Intimate,  Lactacyd Revitalize, Lactacyd Nourish, Lactacyd pH3.
 
http://www.lactacyd.com.my/our-products/wipes
Lactacyd Daily Feminine Wipes
 
 
Sila layari laman web LACTACYD  http://www.lactacyd.com.my/about-lactacyd  untuk mengetahui lanjut tentang rangkaian produk yang ada.


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78