HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 May 2014

Selamat datang Panda Beijing Fu Wa dan Feng Yi

  
Gambar Ihsan Astro Awani
 
Selamat datang Fu Wa dan Feng Yi!
Simbul hubungan antara Malaysia Beijing.
Buat masa ini keduanya dikuarantin untuk menyesuaikan diri dengan cuaca di Malaysia.
 
Namun, khabarnya Perdana Menteri akan memberi nama timangan baru yang bercirikan Malaysia.
Apakah nama yang sesuai untuk pasangan Panda yang baru sampai ke Malaysia semalam 21 Mei 2014??
 
Apa idea anda?
Harap idea anda adalah yang membina dan bukan yang berbaur politik ataupun menyentuh isu-isu sensitive yang lain. Harap bagi kerjasama k
 
Kita teka untuk suka-suka.

10 comments:

  1. tuah & teja? errr panda2 ni sepasang kan? tapi klu letak tuah & teja, tak de elemen 1 malaysia lah pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Idea tu
      Pahlawan Hang Tuah
      Tun Teja pun glamer

      Delete
  2. Memang kontroversi btol la Panda niiii......:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak letak nama anak sendiri pun tak pening macam ni kan

      Delete
  3. nape smlm takleh klik apa2 kt blog fuza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh yeke?
      Alamak, kena siasat ni
      Tq bgtau

      Delete
  4. Babak menamakanya saya kurang sikit,
    tapi datang waktu controversi mh370 masih belum selesai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..
      Semua masih dalam tanda tanya

      Delete
  5. kena bagi nama yang comel-comel sesuai dengan kecomelan panda-panda tu..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78