HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

9 May 2014

Style dan ikatan Pashmina dan Shawl 2014 by Fuza

 Assalamualaikum sahabat sekalian.
Hari ini terpanggil pulak nak kongsikan beberapa cara untuk menggayakan Pashmina ataupun Shawl.
 
Sebenarnya terdapat terlalu banyak tutorial untuk menggayakan hijab anda.
Tetapi pada saya, apa yang saya gayakan haruslah selesa, mudah serta menepati ciri-ciri menutup aurat seperti yang disyariatkan.
 
Ramai yang meminta saya buat TUTORIAL untuk cara ikatan tudung seperti yang saya gayakan di bawah ini.
 
Banggalah jugalah juga apabila gaya saya yang tidak lah meletop artis ini mendapat tempat di hati teman-teman sekalian.
 
InshaAllah apabila menjadi TUTORIAL tersebut, Fuza akan sharekan kepada semua k.
 
 
 
 
Korang rasa yang mana satu agaknya cara ikatan yang sesuai dengan Fuza?
(Dari segi bentuk muka, warnanya, dan apa-apa aje ciri yang uols rasa nak bagi idea.)
Thanks


25 comments:

  1. semuanya cantik..muka Fuza comey..pakai apapun cantik..tapi bagi akak pic ke3 tu sangat cantik..tudung pink tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq akak. Fuza saje mencuba ikut trend asalkan tak over dan rimaskan kak

      Delete
  2. macam best je kak Fuza...tp sally punya muka bulat..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fesyen tudung Awning pun macam2 style now Sally. Cuba tau :)

      Delete
  3. kalau tengok memang suka...tapi nak buat payah...hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali dah belit tu Yakin je
      Hehe

      Delete
  4. semua gaya kat atas tu cantik dan kena dengan fuza... sweet giteww.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke. Alhamdulillah.
      Tq bagi pendapat

      Delete
  5. Apa pun kak,mmg menarik smua nya...mmg stylo n kena pada wajah ayu Cik kak....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tqtqtq
      Wah terharu ni
      Nak cari style untuk personality sebenarnya

      Delete
    2. Semua tu dah ada...semua tu dah kena pada gaya....semua tu xpayah drisaukan......apa yg Cik Kak pakai..mmg semua nya sesuai....

      Delete
  6. semua cantik-cantik... :)

    ReplyDelete
  7. orgnyer cantik..pakai apa pun tetap cantik kan..btw..sy x pandailah nak pusing3 mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq u
      Memang memula tu ambil masa jugak nak belit2

      Delete
  8. lya jarang pakai shawl or pashmina..bentuk muka tak padan suka guna bawal je...yg pink tu sesuai kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lya
      Tq bagi pandangan
      Ok nanti nak banyakkan pakai pesen lipat dan belit tu

      Delete
  9. sarah sharuddin5/09/2014 3:58 pm

    paling suka yg first tu..yg mcm siti nurhaliza..tp yg lain2 pun cantik je dgn u.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Sarah 🙈
      Still thinking bout d tutorial haha

      Delete
  10. wahhh... gojes u.. mia ni baru je terjebak...

    ReplyDelete
  11. semuanya nampak okay.. sy buat masa ni rimas nak melilit2.. pakai tudung awning je senang..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78