HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

14 May 2014

Warna-warni Bunga Kembang Pagi


Bunga kembang waktu matahari naik

12 comments:

  1. dah lama tak nampak bunga bunganan mcm tu

    ReplyDelete
  2. dulu masa kecik2 rajin tanam pokok ni.. ape erk nama dia.. lahai..
    tertarik dengan warna bunga yg berwarna warni.. heee
    klik oreo together sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.tak tau apa namanya. Kami panggil bunga kembang kul 10 :)

      Delete
  3. bunga ni memang cantik...pagi2 kembang...dah lewat petang dia akan kuncup...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..cantik kan..
      Senang aje nak tanamnya..Cocok je...

      Delete
  4. dah lama tak nampak bunga nih,kat kawasan rumah pun takde,tapi cantik,hehe :D

    ReplyDelete
  5. Cantik dan berseri2 ..
    Suka tgk warna warni camni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada beberapa warna sebenarnya..

      Delete
  6. Bunga favourite family...gerenti tumbuh. :D Kalau dkt pasar Ahad (Sunday Fair), boleh beli satu ikat RM1 ja. Mcm2 kaler blh dpt. Kita ada pink, merah, putih, oren & kuning. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan apabila semua kembang serentak

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78