HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Jun 2014

Aiskrim Asam Boi dalam bentuk Stick

Assalamualaikum.
 
Tengahari panas terik ni pekena aiskrim pun nyamankan.
Lalulah bai Askrim depan rumah.
Kenapa panggil dia Bai pun saya tak tahu.
Tapi itulah nama komersial penjual aiskrim ataupun roti yan saya dengar sejak saya kecik..hehehe
 
Tu dia!!
Ada aiskrim ASAM BOI.
Memang kesukaan saya ni.
Selalunya jumpa yang dalam bentuk Aiskrim Malaysia tu. KLIK SINI
Meh meh layan sebelum Ramadhan
 
Aiskrim Asam Boi Stick


8 comments:

  1. wahh..pertama kali tengok aiskrim asam Boi stick..sama tak rasa dengan ais krim malaysia tu..?

    ReplyDelete
  2. ini epic hahaha.. aiskrim cenggini bebila pun sedapp

    ReplyDelete
  3. oohhh sedapnya..nanti nak carila..agak2 ada tak kat sabah? hihihi

    ReplyDelete
  4. tetiba terfikir boleh buat aiskrim homemade perasa asam boi ...

    ReplyDelete
  5. huiiii first time nampak yang ni...tapi aiskrim asam boi memang terbaik tak kira la rupanya macam mana...

    ReplyDelete
  6. kecurlah..tekak nak pekena asam boi jugak..

    ReplyDelete
  7. sedapnya Fuza,1st time kak ana tengok aiskrim asam boi versi ni..nak cari lah..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78