HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jun 2014

Apabila bercuti dari blog, traffik merundum

Salam Sejahtera semua.
Masih mood cuti sekolah.
Oleh kerana Mr. Husband sedang bercuti ENTRY SINI, makanya kami telah pun ke Utara untuk bercuti
Nanti saya buat entry cerita ke Utara k.
 
Sepeninggalan saya dari menjenguk blog, saya usha juga akaun Nuffnang semasa bercuti.
Pada hari Sabtu 7 June 2014, jam 11.15 malam,  saya semak siapa yang setia kunjung ke blog saya. Maklumlah, semasa bercuti memang hardly ada masa nak BW.
 
Tadaaaaa....
 
Cik Lisa yang muncul.
Ya betul HANYA Cik Lisa.
 
Terima Kasih lah kepada Cik Lisa kerana sudi jalan-jalan ke blog Sulaman Lace Heaven.
 
* Tepat ke rumusan dari NUFFNANG ni?
 
 
http://www.ciklisa.com/
Cik Lisa


12 comments:

  1. Kalau cek kt nuffnang tak tepat sgt..
    Tgok kt feedjit siapa yg dtg blog kita pun boleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yeke u? Ok nanti wil cek. Tq

      Delete
  2. Replies
    1. Cik Nor Pengomen Tegar fofuler 😉

      Delete
  3. kalau bercuti dari blog memang trafik menurun..kadang xsempat nak bukak blog sebab busy..so trafik pon hampess ler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ecah, if bercuti mmg xdan nak jenguk blog

      Delete
  4. kalau bercuti dari blog, memang akan menurun sikit kan kak.. tapi, nasib baik ada entry lama yang membantu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu
      Entry hot sentiasa dpt perhatian

      Delete
  5. tak betul tu..cik suki pun dtg .. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Tq Cik Suki
      Kot masa ni depa nyorokkan gambo Cik Suki
      Hehe

      Delete
  6. xper jnji niat kita nk berblog tu ada..

    ReplyDelete
  7. Bila kita bercuti, mesti kurang kunjungan..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78