HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

28 Jun 2014

Barangan TEFAL dengan harga runtuh 50%??

 Assalamualaikum

Hari ini cerita tentang harga runtuh barangan TEFAL.
Macamana?

Setiap RM100 yang anda belanja dalam 1 resit anda layak untuk membeli brangan TEFAL yang di tawarkan dengan harga diskaun 50%.
Yang pastinya anda adalah Ahli Aeon dengan memang kad AEON

Kebetulan sekarang ini saya memang akan berbelanja untuk barangan anak-anak sebagai persiapan Hari Raya.
Beli awal senang, pilihan banyak, saiz pun masih banyak. tak lah letih jika membeli semasa bulan puasa nanti.

Jom ke AEON berdekatan. Bijak berbelanja. Jangan membazir.
InshaAllah
 
AEON

TEFAL Fruity di AEON


Barangan TEFAL yang ditawarkan untuk penebusan
 
Cerita REDEEM di PARKSON
 


8 comments:

  1. tak apply membership aeon lagi pun hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak berbelanja kat situ kena lah daftar dis

      Delete
  2. Patutlah ramai yg nak apply AEON.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah daftar RM12 je. Tefal barangan terkenal

      Delete
  3. Replies
    1. Ni kena beli sis...kalau dapat memang loncat bintang..hehe

      Delete
  4. sy shopping bju tuk bby pun di aeon.. tp syng kad xde..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78