HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

12 Jun 2014

Beranda Rumah Unik

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
 
Semasa bercuti ke Utara tempoh hari, saya singgah ke rumah Mak Teh suami yang terletak di Kepala Batas Penang.
 
Apa yang tercuit hati saya ialah dekorasi BERANDA rumah jiran Mak Teh.
 
Cuba anda lihat, cara hiasannya seperti di kampong. Dengan tangga sekeping untuk memanjat. Gayat tuh!!
Katanya konsep seperti rumah Orang Asli.
 
Hah, unik sangat.
 
Sekurang-kurangnya, setelah penat dengan urusan kerja, bolehlah bersantai di atas beranda unik tersebut.
 
Cantik!!
 
Beranda Rumah


24 comments:

  1. wah cantik n unik akak xnak hadiah ker..dh menang ga..xnak sy kasi kat sahabat yg lain yer sampai esk jer taw..nk pos hadiah dh nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh kita menang GA ke?
      Nak nak
      Tgh bcuti tak on laptop
      So blog xdpt bukak keseluruhan

      Delete
  2. Wah...cantiklah beranda dia...unik hehe...best kalau dapat lepak2 situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa macam dok kat dusun kat kampung

      Delete
  3. Menarik sangat, lain dari yg lain...

    ReplyDelete
  4. memang unik..cantik pulak tu..:)

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok yang macam ni.. amazing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantikkan
      Mcm dok kat kebun je rasanya

      Delete
  6. Nampak di aish ni haru dia nak naik nih..kompem

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. Jangan teropong orang sebelah ye! Hehe

      Delete
  8. cantiknya:D
    memang best kalau nak tenangkan fikiran ni..
    hehee

    ReplyDelete
  9. atap nipah ... masa sis kecik2 dulu atap ni lah yg diletakkan di bumbung rumah . my bonda buat sendiri . sejuk jer rasa umah ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah
      Zaman dedulu orang pandai anyam
      Sekarang hardly dah

      Delete
  10. cantik,unik dan kreatif sangat..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78