HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Jun 2014

Cerita Lukisan Kapal Terbang oleh Aina

Ini cerita drawing anak dara saya, Aina. Perbualannya seperti di bawa.


 Mak : wah, cantiknya. Ni dalam Aeroplane. Kenapa ada banyak nama Aina?

Aina: yelah senang lah ada tempat duduk banyak. Tak lah boring duduk satu tempat je.
 Mak : (free seat kot erk) Oh betul jugak Aina cakap tu.
Tapi kenapa ada orang dekat tepi sayap tu??

Aina: ohh orang tu praktis nak terjun.

Mak : (GULP)
Oh ekceli orang tu dah terjun. So payung terjun dah kembang tu.  Adoihai anak

 * anak3 pengubat hati yang berduka gembira sedih dan sebagainya
 
 
 
Kapal Terbang dan payung terjun


8 comments:

  1. tinggi imaginasi aina. keep up girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Xsangka pulak dia boleh lukis keratan rentas kapal terbang ni.
      Kita pun xterfikir kot

      Delete
  2. aina hebak sebab selalu naik kapal terbang...hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib dia xtulis nama dia kat tempat pilot
      Hehe

      Delete
  3. budak2 kuat berimaginasi.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tercapai dek akal kita kan

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78