HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Jun 2014

CPUV by Invest Smart Campaign June 2014 / 8th BE

 Alhamdulillah

Bulan June 2014 adalah bulan murah rezki dengan BE.
Semoga rezki ini akan sentiasa berterusan.

Malam tadi saya membuat semakan di akaun NUFFNANG.
Sangat teruja apabila mendapati ada satu lagi BE baru yang singgah pada 19 Jun 2014.

BE ke 8 CPUV by Invest Smart Campaign sedang berjoget lambak di blog Sulaman Lace Heaven.

Buat masa sekarang ada 6 BE sedang aktif di blog Fuza.

Terima Kasih NUFFNANG 
CPUV by Invest Smart Campaign June 2014 / 8th BE
**Tujuan entry ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, tetapi sekadar meluahkan rasa bersyukur**
 
Klik 2nd BE
 Klik 3rd BE
Klik 4th BE
Klik 5th BE
Klik 6th BE
Klik 7th BE 

18 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki akak ehehe :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kak Fuza.... alhamdulillah.... tak lama lagi boleh la cash out. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Ada lah duit raya skit

      Delete
  3. Alhamdulillah...rezeki2...

    ReplyDelete
  4. wah 6 BE tu...tahniah, rezeki;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..byk on going akak nyer
    ctr pun tinggi...moga menjana earning lumayan

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah
    tahniah.. semoga makin banyak lagi cpuv lepas ni. hehe

    ReplyDelete
  7. fuza,kongsi tips sikit nak pikat nuffnang ni hehe..kak ana setakad ni 1 dah kredit dua lagi sedang on going..syukur rezeki kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ana
      Fuza pun xpasti tips hat mana nak share sebab buat entry mcm biasa je
      Cuma fuza selalu update survey form

      Delete
    2. tq dear..nanti kak ana cuba kay :)

      Delete
  8. Alhamdulillah dan tahniah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78