HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

16 Jun 2014

Kezens Gale tatahias Bantal Murah hari bersejarah

Alhamdulillah
 
Cerita HADIAH Ulangtahun pun sudah.
 
Kali ini nak cerita tentang bantal by Kezens Gale.
Bersempena hari bersejarah kami, sebulan terdahulu saya telah pun menempah bantal-bantal yang fancy hiasannya
.
Tujuannya adalah untuk mendapatkan kelainan pada tahun ini.
Semoga sambutan pada tahun ini akan menjadi kenangan indah selama-lamanya.
 
Saya telah menempah bantal peluk bewarna merah. Dua bijik bantal saya tempah.
Kenapa dua?
Kerana satu dengan nama saya akan Mr. Husband bawa pergi ke perantauan kerana tugasan. Yang tertera nama Mr. Husband, ada dengan saya di sini.
Kononnya bantal untuk ubat rindu-rinduan.
Poyo tak?
Hehehe
 
Disamping itu saya juga menempah bantal dengan logo Manchaster United untuk anak-anak bujang saya.
 
Semua hasil tangan Suraya memang kemas. Cantik.
Memang harus repeat order lagi nanti.
InshaAllah.
 
 
 
Saya pernah menempah bantal-bantal cantik murah dengan design kartun untuk anak-anak.
 
 
Bantal Peluk 12th Anniverary Fuza dan Adli


Adli & Fuza Nama di sebelah belakang bantal

http://fuzamusa.blogspot.com/2014/05/alhamdulillah-ulangtahun-perkahwinan.html
Selamat Ulangtahun perkahwinan yang ke 12


Kezens Gale


Tidak lupa buat Aiman dan Alif yang FANATIK dengan MU.
 
Kepada yang berminat boleh visit:
 
Page Facebook KEZENS GALE
 
Sue : 010-2209273

8 comments:

  1. Cantik la Fuza...berkenan pulak akak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah
      Cantikkan
      So xpayah bwrgaduh tu ini bantal siapa
      Dah ada nama
      Hehe

      Delete
  2. memang cntik2 la kak..menarik nie

    ReplyDelete
  3. sepertinya anda sangat mencintai suami,itu harus bagi seorang istri,masah suami tidak di cintai hehehe,...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah
      Doakan
      Semoga suaminya juga sebegitu.
      Amin

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78