HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Jun 2014

Menang RM20 Ribu

 Assalamualaikum
Salam hujung minggu.
Apa perasaan anda kalau tiba-tiba dapat berita anda menang RM20 ribu?
 
Mesti rasa nak pengsan bangun pengsan lagi bangun dan seterusnya
Atau nak loncat bintang sampai pagi Syawal?
 Mesti dah terbayang hendak membeli-belah di mana, beli apa, nak beli berapa...wah sakan!!
 
Tapi AWAS ye.
Semua ini dikatakan FRAUD kes.
 
Sejak kebelakangan ini, saya banyak menerima email dan pesanan ringkas seperti di bawah. Semuanya memerlukan kemas kini maklumat diri.
SILA JANGAN TERPEDAYA.
 
Sila rujuk ke kaunter bank berdekatan untuk mendapatkan pengesahan kerana sejak akhir-akhir ini banyak kes penipuan sedang menular secara berleluasa.
 
Jangan sesekali tertipu dengan segala helah orang yang tidak bertanggung-jawab di luar sana.
 
Pesanan Ringkas dari Helix

Email dari Maybank

Email Dari Alliance Bank


8 comments:

  1. banyak sangat scam sekarang ni kan..kena lebih berhati-hati

    ReplyDelete
  2. Btul tue kak..syikin bru3 nie dpt call dr private number kata dr maybank mtk ni card dgn no pin yg blakang tue...dia x kasi org india tue trus ugut n maki2 dia ckap lau x nanti kad terminate n kene g putrajaya utk active kan blik...cm sengal je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..Akak kena pada no Celcom, Dia kata nak verified sebab no tu daftar under nama Singgam. Padahal akak daftar guna ic kot. mangkuk betul. Bila akak kata nak g centre, dia marah, buat apa nak susah2.

      Delete
  3. jgn percaya sgt penipu sis menang ga ana sila hntar detai alamat ya..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78