HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

20 Jun 2014

Pemenang 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven Sila Tuntut Hadiah

Assalamualaikum
 
Seperti yang semua telah maklum, Fuza telah menganjurkan 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven.
Keputusan serta Pengeposan Hadiah pun telah selesai.
 
Ada juga sharing SELFIESELFIE pemenang-pemenang tersebut.
 
Walaubagaimanapun, telah hampIr sebulan, ada 2 orang pemenang yang masih belum menuntut hadiah kemenangan mereka.
 
Peserta No 98 dan 43 Sila tuntut hadiah anda segera :)
 
 
http://ciksyf.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html

http://aienaaaa.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
 
Fuza akan beri peluang sehingga 30 June 2014.
Sekiranya mereka tidak menghubungi Fuza, makanya fuza akan membuat cabutan baru untuk 2 pemenang saguhati.
 
Setuju tak semua???
 
 
Bagi tuntutan hadiah, para pemenang dikehendaki memberikan butiran berikut :
No Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :

 Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Thank You

14 comments:

  1. Tuntut cepat... Tahniah kepada yang menang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah
      Dah contact di blog mereka
      Tapi masih tiada reply

      Delete
  2. saya setuju jer... tetapi betullah kata fuza mungkin mereka berdua tu terlepas pandang dan tak perasan mengenai kemenangan mereka. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa,...kita bagi peluang sampai hujung bulan

      Delete
  3. alahai..sayangnya kalau tak tuntut..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah kak, Dah tak tau nak contact depa macamana. Blog depa tak update since last month

      Delete
  4. tahniah pd yang menang... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi ada yang menang x tuntur hadiah lagi ni

      Delete
  5. ehhh, xnak hdiah ke.. meh pass kat saya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah..masih belum di tuntut ni

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78