HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

26 Jun 2014

SHOP COLLECT REDEEM perkakasan grill TERMISIL di Parkson

Assalamualaikum
 
Pasti ramai sedang ataupun telah pun memulakan acara membeli belah untuk persiapan Lebaran.
Bagi saya saya lebih suka di rancang sebelum Ramadhan kerana kesian pulak dengan anak-anak yang berpuasa tu kan.
Nak kena berjalan ke hulu ke hilir.
Kerana mereka semua berlatih berpuasa penuh.
Alhamdulillah.
 
Nak kongsi kat sini, sambil membeli belah boleh membeli lagi dengan diskaun.
Hah..macam mana tu?
 
Ok di PARKSON ada diadakan kempen SHOP, COLLECT & REDEEM.
Seperti semua telah sedia maklum, program seperti ini umpama ganjaran tambahan kepada kita pengguna.
 
Mudah
1. Membeli-belah dengan total sekurang-kurangnya RM30 dalam satu resit.
2.Kumpulkan 15mata point bagi yang bukan ahli BONUSLINK
Kumpulkan 10 mata point bagi ahli BONUSLINK
3. Anda layak untuk pembelian dengan harga terendah untuk mana-mana set perkakasa jenama TERMISIL *Joy Of Cooking.
 
Apa yang menarik perkakasan tersebut adalah sangat serbaguna.terutama untuk ibu-ibu yang rajin sediakan GRILL menu.
Harga yang ditawarkan pun amat berpatutan.
 
Hah, apa lagi uols??
Jangan lupa kumpulkan stamp anda apabil berbelanja di PARKSON.
 
Kempen ini akan berlangsung bermula 15 April 2014 sehingga 31 July 2014.
Jimat hingga 75%.
 
Berbaloi-baloi.
 
 
Alhamdulillah, dalam minggu ini saya akan tebus 2 unit perkakasan yang ditawarkan.
Bolehlah guna semasa memasak untuk lebaran nanti.
Cewah...semangat sungguh.
 
Stamp yang perlu dikumpulkan

Antara perkakasan TERMISIL yang ditawarkan pada harga super diskaun

Dapatkan borang penebusan anda di PARKSON berdekatan


10 comments:

  1. amboih..sakanlah mengumpul point...dapat mangkuk tu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee..dah kebetulan membeli dapat stamps ni kan..So jangan bazirkan..

      Delete
  2. Amboi akak..haha ok tu jimat skit kan

    ReplyDelete
  3. beznye
    part yumida suka klo kumpul point
    lebih menjimatkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..2 in 1. berbaloi-baloi kan...

      Delete
  4. perghh..rajin gila kak Fuza kumpul point .. takpe jimat sikit.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah kebetulan memang nak shopping raya kan.. tu yang dapat banyak stamps

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78