HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

27 Jun 2014

Shopping Raya Awal di AEON AU2 berbaloi-baloi

Assalamualaikum
 
SHOPPING!!!!
Perkataan shopping tu mesti buat semua teruja!!!.
Perghh, dengan SALES RAYA sana sini.
Kebanyakkan pusat membeli-belah menawarkan potongan harga berganda-ganda.
Tu diaaa....buat iklan plak.
 
Ini cerita semalam.
Sebenarnya bukan saya yang sakan membeli.
Tujuan ke sini ialah membeli-belah pakaian santai buat adik-adik ipar saya.
Sepatutnya Mr Husband nak bawa adik-adiknya dating shopping. Dukacita nya masa sangatlah padat dengan macam-macam urusan.  Mr. Husband pun sudah ke perantauan kerana tugasan mencari rezki.
Makanya saya di pertanggungjawabkan untuk melaksanakan hajat Mr. Husband.
 
Oh ya... adik ipar saya tu 4 beradik.
Tetapi semasa ke sini, mereka semua tak ikut ye. Bukan apa, semuanya bersekolah. Lagipun agak sukar kot nak memilih kalau semuanya ikut.
Makanya Mak Mertua Tiri saya, ChekguAzrine..di bawa bersama kerana dia lebih arif tentang saiz dan citarasa anak-anaknya.
 
Oh ya..kenapa SHOPPING awal?
1. Nanti dah tak banyak pilihan untuk di shopping.
2. Saiz yang padan pun payah nak cari nanti.
3. Last minute pasti kesesakan di Shopping Mall.
4. Kalau membeli di bulan puasa agak mencabar lah juga kerana kita berpuasa, anak-anak pun berpuasa. Mana nak berkejar untuk masa berbuka lagi.
 
Alhamdulillah, dapatlah adik-adik ipar beraya sakan nanti walaupun tidak lah seberapa sangat shoppingnya.
 
Hah..tak kan p sesajekan?
Saya pun grablah lipstick SIMPLYSITI Princess Pink untuk diri sendiri,
Terasa sexy je masa try tester tu.
Hah, grab terus.
 
Sedar tak sedar dah dekat 3jam ok kami sakan meronda.
Masa untuk makan.
Tq to Chekgu Azrine coz belanja makan semalam.
Alhamdulillah
 
Pusat Membeli Belah AEON AU2

AEON Member diskaun berbaloi-baloi

Candid!!! Gaun budak-budak semuanya cantik-cantik

Hasil tangkapan di AU2 Shopping Mall

Simply Siti

Simply Siti Princess Pink

Senang, kaunter pembayaran pun tak sesak

Sizzling Mee dan ABC meletop


10 comments:

  1. Ok dalam banyak2 benda nak komen satu je....lipstick tu cantik kaler dia...nak cari la hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa
      Memang sweet sweet gitu.
      Cari tau.
      Semalam pun tinggal satu je :)

      Delete
  2. wah shoping sakan ya akak..lya tak shoping lagi hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Size untuk kita senang aje Asha.. Kanak2 ni...jenuh skit

      Delete
  3. Replies
    1. Kami shopping sempoi aje..hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Memang sakan tahap tak reti nak balik...hahaha

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78