HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

13 Jun 2014

Sibuk dengan TEKNOLOGI ICT

Assalamualaikum
 
GAJET!
 
Semua pasti tahu tentang gejala GAJET seperti  smartphone, I-pad dan Tab.
Bukan sahaja anak-anak, tetapi mak ayah pun terjebak.
 
Mr. Husband sibuk dengan I-pad Mini kerana walaupun bercuti masih menerima email berkaitan kerja.

Saya pula, walaupun di mana sahaja, ada saje pertanyaan tentang business online sampingan yang saya jalankan.
Masih ada yang bertanya tentang Kek Kartika Sari, Kain Sulam, Kek Gulung Coklat, Telekung Travel dan peoduct Mary Kay serta Hai-O.

Pada pandangan saya, nak bergajet boleh, tapi jangan sampai duduk berdua langsung tak bercakap. Dah macam duduk librarykan.
Hehehe

Apa pandangan anda tentang kemajuan GAJET masa kini??



Handphone dan Ipad GAJET masa kini


10 comments:

  1. budak kecik pun dah pandai guna gajet sekarang ::)

    ReplyDelete
  2. kat gadget mcm2 ado . maka bila bersama keluarga lbh baik haramkan gadget utk sementara ... ukhuwah itu lbh ptg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju
      Kadang2 bosan bila semua mengadap gajet je

      Delete
  3. plg takut bila x hirau org sekeliling.. hidup dlm dunia online. takut sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu
      Kdg2 boring jugakan
      Memasing dengan gajet memasing

      Delete
  4. Betul tu kak.. Sy klau online suami pun online sama, snyap je masing2.. Kdng bila tgk suami online, sy tutup fon supaya masih blh berkomunikasi dgn dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly
      Ada masanya best
      Ada masanya xbest :(

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78