HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jun 2014

Sirap Bandung Soda!!

Tu diaaa~!!
 
 Menjelang Ramadhan, air sirap selalunya menjadi pilihan.
Sirap Pandan
Sirap Cincau
Sirap Bandung
Sirap Selasih
Sirap Oren

Yang ini Sirap Bandung Soda
 
Sirap Bandung Soda


18 comments:

  1. fuhhh..sedapnyaaaa.
    datang mengisi

    ReplyDelete
  2. sedapppp...kaksura sekeluarga memang suka sangat ngan sirap bandung soda ni..tapi akak buat sendiri jer..skali buat satu jug penuh...puas hati..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih berbaloi kan kak.
      Raya nanti open house akak buat kat saya erk

      Delete
  3. sirap bandung soda satu..
    x nak susu,
    x nak sirap
    x nak ais,
    x nak soda,
    ikat tepi ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha
      Ikat tepi xmau ikat dengan tali

      Delete
  4. nice sharing . dpt idea lak nak buat utk berbuka nanti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat bulan puasa ni kadang2 buntu xtahu nak masak apa

      Delete
  5. waahhh.. masuk mggu ni dah 4 minggu zara xdak minum air sejuk.. latih diri minom air suam .. =)

    ReplyDelete
  6. dalam banyak2 tu sirap oren je xpenah dengar n rasa lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sirap bancuh dengan oren jadi trend air masa majlis kenduri kawin sekarang ni Ecah

      Delete
  7. alahai.. cuaca panas, dapa tminum ni sedapnya tekak..

    ReplyDelete
  8. wahh layan tekak panas2 ni mesti best

    ReplyDelete
  9. Sedapnya.. Tergoda tgk.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78