HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Jul 2014

Aina sudah 6 Tahun hari ini :)

 1st July 2014.

Alhamdulillah
Hari ini Aina genap 6 tahun.
Sekejap je masa berlalu rasanya.

Kenangan semasa mengandungkan Aina, memang saya sangat lah lembik, mabuk teruk, segala benda tak boleh hidu, makan, hinggakan tak boleh dengan bunyi menumis tu.
 Masa tu Mr. Husband di Projek Jambatan Pulau Pinang Ke-2.

Alhamdulillah, kini Aina dah pun masuk 6 tahun.
Dah anak dara,
Dah bersekolah tadika.
Dah boleh haraplah minta tolong.
Pandai ambil hati.
Suka melukis dan mewarna.
Suka menangis juga sebab bergaduh dengan abang-abangnya. hahaha

Yang penting Aina sihat-sihat selalu.
Aina pandai belajar
Aina teruskan impian cita-cita untuk menjadi DOKTOR
Amin Yarabbal A'lamin. 
 

Tag FROZEN "Let It Go" untuk goodies

Goodies FROZEN untuk rakan sekelas Aina

Aina posing dengan kek hari lahir ke-6

Kek Elsa Frozen "Let It GO"

Koleksi Album Aina Farihah Binti Adli Lutfi

Aina berumur 4 jam selepas kelahiran


 Aina Berumur 1 Tahun
 
Aina Berumur 2 Tahun
 

Aina berumur 3 tahun
 

 Aina 4 Tahun
 
 Aina 5 Tahun
 
Aina 6 Tahun
 
 
Alhamdulillah
Semoga Aina menjadi anak yang solehah
Mak sentiasa doakan yang terbaik buat anak-anak Mak.
Sayang Aina sangat - sangat
 Selamat Hari Lahir yang ke 6 Aina Farihah

21 comments:

  1. Alhamdulillah dah bujang dah anak akak..moga aina jadi anak yang solehah buat akak sekeluarga insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin amin
      Mudah-mudahan sis
      Tq

      Delete
  2. comelnyeee anak akak. pandai sangat posing tu. yg umur 6tahun kaki terangkat sebelah tu mcm retis dah. hahaaa. comel! cute! happy birthday aina :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe
      Posing gedik
      Alhamdulillah, tq atas ucapannya sis

      Delete
  3. Comel nya aina =) happy bornday, semoga mjadi anak yg solehah, sejuk di hati ibu dan ayah selalu.. amin ya rabbalaamin.. =) mcm rasa cepat masa blaluu kan ? tuptupp.. dah 4 tahun.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis.. Sekejap je masa berlalu :)

      Delete
  4. selamat hari lahir aina. comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih byk2 sis atasan ucapan

      Delete
  5. Selamat hari lahir buat Aina yang cantik ni..semoga jadi anak yang solehah dan moga tercapai cita-cita Aina..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Kak Sura, Kata Aina dia nak jadi Doktor nanti. Moga tercapai cita-citanya. Amin

      Delete
  6. Happy birthday aina!!
    Semoga membesar dgn bijak dan pandai..
    Be a good doctor then..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Tok Umi. Amin Amin Amin...Ya rabb

      Delete
  7. comelnya aina ! happy birthday aina...moga jadi anak solehah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sis... Trima Kasih di atas doanya

      Delete
  8. cantiknya aina,semoga membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi puteri yang solehah,happy bday aina..klik2 isi tabung aina ptg ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Kak Anna. Tq atas doa seorang ibu. Moga di makbulkan. Amin

      Delete
  9. Cantiknye anak dara sorang ni. Boleh jadi geng k.fuza kat dapur nanti. Hahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78