HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Jul 2014

Dah tukar Duit Raya?

Assalamualaikum
 
Syawal semakin menghampiri.
Tak sampai seminggu kita akan menyambutnya.
Baru teringat saya belum menukar wang untuk Duit Raya.
 
Alhamdulillah, saya ke CIMB.
Urusan sangat mudah. Isi borang dan terus tukar wang.
Memang sangat ramai yang beratur untuk tujuan yang sama.
 
InsyaAllah, Duit Raya ini akan di sampaikan kepada kanak-kanak serta orang-orang yang lebih yang memerlukan. Ada rezki saya sekeluarga tak salah jika kita kongsikan.
Anak-anak juga berpuasa penuh setakat ini.
Jadi ingin saya dan  Mr. Husband beri ganjaran duit raya buat mereka.
 
Semoga semakin murah rezki kami sekeluarga,
Yang penting niat kami ikhlas.
InshaAllah.
 
 
Tukar Duit Raya


23 comments:

  1. sekarang semua bank2 dah abis duit tukar kan...nasib tukar awal

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah ..baru teringat nak p tukaq

      Delete
  2. Replies
    1. Setahun sekali. Ada rezki skit

      Delete
  3. kaksura pon dah tukar ..minggu lepas kat Cimb jugak...dah siap masuk sampul raya dah..hihi..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah sampul untuk fuza ada x Kak Sura?

      Delete
  4. Wah byknya duit baru hhee

    ReplyDelete
  5. belum tukar lagi... wah duit baru semuanya, seronok budak-budak dapat duit raya baru pulak tu..

    ReplyDelete
  6. wah banyak tu. duit yg kaler purple tu yg best. hehee..

    ReplyDelete
  7. waaa...byk nyee duit raya ...
    alhmdulillah ,,rezeki berkongsi kn?
    MG bru tukar tadi ...tp duit RM10 tkde

    ReplyDelete
  8. bau duit baru wanggggiiiiii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang Wangi...sayangg nak guna

      Delete
  9. Fuza: seronok dapat pegang duit baru kan, keras cantik je..

    ReplyDelete
  10. Duit raya untuk wanie ada tak..hehe..wanie layak lagi nak dapat duit raya ni..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanie nak duit raya meh datang rumah 😉

      Delete
  11. dah tukar dah duit raya.. dekat bank rakyat :)
    psst: nak duit raya jugak boleh tak?.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh kita tukar1 duit raya..hehe

      Delete
  12. hr tu tukar pstu rs syg plak nk bg duit 20 tu.mcm best ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit baru rasa nak simpan semua kan

      Delete
  13. Sy xdapat nk beri sngt thun ni.. Kebetulan dh x kje.. Jadi suami yng take over.. Syukur dia pun dah tukar duitnya di bank..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78