HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Jul 2014

Dove Hairfall Rescue ...Selfie kot menang hadiah

Ini cerita KEBETULAN.
Kebetulan kerana petugas Dove telah menyuruh saya "SELFIE".

Semasa saya "window shopping" di One Utama baru-baru ini, saya ditegur oleh seorang petugas di booth Dove.
Tetiba teringat dengan CPUV by Dove Hairfall Rescue JULY 2014 / 13th BE yang sedang berjoget di blog saya.

Katanya, saya hanya perlu :-
Selfie
Terus update ke Facebook Page Dove melalui laptop yang disediakan.
Tunggu 2-3 weeks kot ada rezeki menang
Dapat sample DOVE percuma.
 
 Sebenarnya saya pun tak de lah kisah nak menang ke apa.
Coz benda tu semua berlaku secara spontan. Kesian tengok budak tu dok panggil orang ramai Selfie tapi semua menolak.
Nak tahu lebih lanjut sila layari page Dove di Facebook ye.
 
Jom LIKE Facebook Page DOVE Malaysia
 
Gambar Selfie saya KLIK SINI
Selfie Online
Botol syampu gergasi yang di letakkan dengan computer online Facebook untuk Selfie.

Sample DOVE PERCUMA

 

20 comments:

  1. Klau lya pun nak juga free je kot kan

    ReplyDelete
  2. moga ada rezeki untuk Fuza menang..:)
    dah boleh jadi model Dove dah tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..berangan aje kak... Mana layak..tak ckup tinggi

      Delete
  3. Syoknya..azwar benda-benda free ni memang laju..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..belasah aje..asalkan dapat free.. best sangat...

      Delete
  4. Assalamualaikum kak fuza, wahh semoga berjaya dan murah rezeki menang selfie. hehehe singgah menabung zalora sini~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mama Sheila...
      Amin..mana lah tau rezki kan :)

      Delete
  5. mn nk tau kn untung2 leh mng hadiah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja-saja je tuh..
      Kalau menang rezki lah tu

      Delete
  6. Replies
    1. Amin amin..Cik Nor doakan lah ye

      Delete
  7. mudah2an ada rezeki kan Fuza..

    ReplyDelete
  8. Alolo..comelnye k.fuza selpie ngan syampu dove.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...Posing memalu sebab ramai orang lalu-lalang tengok..

      Delete
  9. moga2 berjaya ye kak.. selfie je.. kut2 ada rezeki.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..dia swuh posing...belasah aje..hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78