HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

1 Jul 2014

Hari ke-2 Ramadhan Menu Simple aje sebab saya tak berapa sihat

Alhamdulillah
 
Dapat juga selesaikan 2nd Ramadhan walaupun saya tidak berapa sihat semalam.
Cerita TAK SIHAT kat sini
 
Menu tetap makan nasi dengan  lauk pauk yang sederhana.
Ayam Goreng, sambal udang, mee sohun dan Telur Pecah masak lemak.
Yang penting jangan membazir semasa Bulan Ramadhan.
Semoga puasa kita mendapat keberkatan dariNYA.
Amin
 

Menu 2nd Ramadhan

Bagaimana dengan perjalanan bulan puasa anda??

8 comments:

  1. Sally pun sama kurang sihat kak...huhu..Tp alhamdulillah... Masih lg okay... Get well soon kakak! ;)

    ReplyDelete
  2. Dah cukup menyelerakan tu especially telur pecah masak lemak...my feverettttttt huhu..

    Datang blogwalking sini dari segmen Jom Blogwalking # 1 - http://diarymissnick.blogspot.com/2014/06/senarai-url-jom-blogwalking-1.html

    Thanks atas penyertaan :)

    ReplyDelete
  3. alaaa masak simple pun jadilah nak berbuka. hihi janji sedap dimakan yeee dak..

    ReplyDelete
  4. Ana hari kedua baru tak sihat. First ramadan lek je. Huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78