HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jul 2014

Jus Twister Percuma kepada pengunjung Bazaar Ramadhan Kelana Jaya

Assalamualaikum
 
Hari ni nak kongsi cerita lain dari yang lain tentang lawatan ke Bazaar Ramadhan di Kelana Jaya.
Seperti biasa dala jam 6.30 petang saya akan membawa anak-anak ke Bazaar.
Maklumlah mereka berpuasa, jagi bagilah peluang mereka memilih 1 juadah ataupun air minuman untuk berbuka nanti.
 
Semasa berjalan disekitar Bazaar, kami terlihat sekumpulan pengunjung memegang botol Jus Twister. Eh, ada promosi jualan murah ke?
 
Sampai di hujung gerai kami dipanggil untuk mengambil JUS TWISTER PERCUMA!
Setiap pengunjung yang lalu di tepi van tersebut kan mendapat sebotol setiap seorang.
 
Bayangkan satu van air jus tersebut diberikan percuma kepada pengunjung. Memang rezki.
Apabila saya Tanya untuk tujuan apa?
Kata salah seorang kakitangannya "Twister nak menghargai pengunjung Bazaar Kelana Jaya"
 
Alhamdulillah, rezki jangan ditolak.
Terima Kasih Twister.
 
 
Jus Twister Percuma
 
Petugas yang sedang mengangihkan Air Jus Twister kepada orang ramau

18 comments:

  1. alahai... bestnye dpt free... terliuq ni tgk... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..rezki, Xpayah beli air untuk berbuka

      Delete
  2. haritu ada nampak van ni lalu dekat seksyen 24..tapi masa tu dalam kereta dah on the way balik rumah..agaknya masa tu mesti dia singgah bazar tempat saya jugak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah..van yang sama lah tu agaknya kan.

      Delete
  3. Aishh seronoknya rezeki tu kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapatlah 5 botol, sorang satu dapat hari tu

      Delete
  4. bestnya..hari ni ade lagi x kak?bab percuma ni ecah laju jer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai Ecah...sehari tu aje depa offer...

      Delete
  5. cantik lak deco van tu ... alhamdulillah , rezeki .

    ReplyDelete
  6. Mobil hias nya cantik,..hehehe

    ReplyDelete
  7. Semoga murah rezeki syarikat jus twister. Memberi percuma je pd pengunjung2. Rezeki la tu. :)

    ReplyDelete
  8. Van twister tu cantik la...
    Rezeki datang tak dijangka dan dlm berbagai bentuk :) Alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..
      Betul Sofu
      Rezki dating dalam pelbagai rupa. Bersyukurlah

      Delete
  9. Waaaa.. Bestnya.. Murah rezeki mereka jgk..

    ReplyDelete
  10. Waaaa.. Bestnya.. Murah rezeki mereka jgk..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78