HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

10 Jul 2014

Kasut Kanak-kanak perempuan sememangnya cantik-cantik belaka

Assalamualaikum
 
Sambungan dari cerita
 
Dalam banyak-banyak kasut sememangnya semuanya tiada didalam gambar semalam.
Kasut pink bertumit setengah inci menjadi pilihan.
 
Tak tahulah berapa lama dia tahan pakai kasut macam tu.
Harus kena beli selipar spare. Sat g p jalan beraya dia ngamuk sakit kaki.
 
Kasut kanak-kanak perempuan memang cantik
 
Kasut Pink Reben pilihan Aina


24 comments:

  1. Replies
    1. TQ Sofu... Jenuh berjam memilih

      Delete
  2. memang comel-comel kan. geram je kalau tengok...

    ReplyDelete
  3. woww kakak pakai kasut lawa noooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHAHA...Puasanya tak cukup..Kasut kemain lagik

      Delete
  4. kalau ada saiz org tua...
    teringn jugak. huhu..
    comel2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..kadang2 teringin kan..Cantik juga kasut depa

      Delete
  5. Kasut bdk perempuan memg comel2 belaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasiblah ada gegurl sorang ni...

      Delete
  6. dulu2 time beli kasut raya anak2 dara memang suka..geram..semua comey..sekarang anak2 dah besar..kasut diarang pon lebih kurang kasut kita dah...cantik pilihan Aina tu...betul ckp Fuza kena spare selipar..nanti sakit kaki..:)

    ReplyDelete
  7. hehehe..sesekali aina pun nak bergaya sakan jugak..
    ni mak dia je yang pakai kasut tinggi mana aci

    ReplyDelete
  8. Yeayy! Tekaan ana tepat. Kasut reben tu pilihan Aina. Cantik kan! Harga pun cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe silap kot sebab gambar kasut tu xd kat gambar semalam. Tp tetap pink lah juga

      Delete
  9. aah. comel comel. naseb la dah besar. simple pon tetap comel gak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..harganya pun COMEL!! hehe

      Delete
  10. teringat anak2 kak ana kecik2 dulu Fuza, kalau pakai kasut mesti kak ana pakaikan stokin reben sekali macam aina tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam set kan akak..mesti dengan stokin reben tu....comel

      Delete
  11. Bukan setakat kasut ja cantik-2 , baju pun boleh tahan comel-2 pun .. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..memang geram aje tgk baju2 depa

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78