HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Jul 2014

Keyword entry meletop Undang ramai Nuffnangers singgah

Assalamualaikum
Semoga semuanya berada didalam keadaan yang sihat walafiat.
 
Pagi-pagi sambil bersahur ni terfikir nak semak akaun Nuffnang.
Yelah, nak semak lah ada tak orang singgah ke blog Sulaman Lace Heaven?
Ramai ke singgah?
Apa enty yang pembaca gemar?
 
Semua itu dalam kita semak didalam akaun Nuffnang.
Ada bahagian semakan untuk siapa pengunjung? Keywords yang dicari pembaca?
Bukan apa, dua tiga hari ini agak sibuk dengan itu ini.
Maklumlah, lebaran makin dekat jadi banyak yang peru diselesaikan.
 
Daripada kesimpulannya, Keywords yang sedang hangat di blog Sulaman Lace Heaven ialah entry tentang Kerana Terpaksa Aku Relakan.
Memang fenomena KTAR sedang hangat diperkatakan sana sini.
Watak Indah dan Abang Zen menjadi igauan semua
 
Hah jom kita tengok, siapa yang baru view blog Fuza?
Kenal tak siapa yang ada tu?
Sebenarnya ada juga yang rajin singgah tetapi didalam Akaun Nuffnang hanya 20 orang sahaja yang akan dipaparkan.
 
 
Terima Kasih kepada semua kerana tanpa anda siapalah blog Sulaman Lace Heaven
 
Visitors as at 21/7/2014
 
Keywords as at 21/7/2014
 


20 comments:

  1. Eh Kak Fuza..wanie pun ada kan..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) mari kita lihat...siapa yang ada :)

      Delete
  2. Muka lya Knp tak de ermm

    ReplyDelete
  3. Ramai peminat blog akak...tahniah ye kak..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah
      Baru je nak belajar serba serbi
      Tq semua

      Delete
  4. muka cik nor tak der pon..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Nor kena datang lagi lah tu maknanya hehe

      Delete
  5. memang meletop keyword KTAR ni kan

    ReplyDelete
  6. Kantoi suda sape antu stalker entri pasal KTAR. Hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yang suka tapi xngaku hehe

      Delete
  7. Ala kenapa gambar Nad tak ada? Hihik. Blog selalu update memang ramai pengunjung hehe

    ReplyDelete
  8. ada wajah gegirl cun situ
    hihi...entry meletop carian hangat enjin

    ReplyDelete
  9. Fenomena kak.. Tu yng membntu menaikkn blog kita.. :)

    ReplyDelete
  10. Fenomena kak.. Tu yng membntu menaikkn blog kita.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78