HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

17 Jul 2014

Keywords Menjelang Raya di Nuffnang

 Assalamualaikum

Hari ni dok usha akaun Nuffnang.
Nak juga semak apa yang pembaca cari dari blog Sulaman Lace Heaven

Ramai yang mencari kasut raya anak rupanya.
Eh menjelang raya ni ramai yang nak menikah juga kot erk? Ada yang mencari entry baju nikah dari blog ini.
Selain itu, bersempena demam drama novel Kerana Terpaksa Aku Relakan, ramai juga yang mencari cerita tentangnya.
Oh saya memang dah jatuh hati dengan cerita tersebut dan menantikan sambungannya. Harap-harap ada :)

Alhamdulillah, terima kasih semua kerana sudi singgah baca entry blog saya iaitu entry personal saya tulis sendiri ye . Tiada niat mengata mahu pun mengkritik sesiapa. Sekadar memberi pendapat dan rasa hati.
InshaAllah, blog saya adalah blog yang sihat. InshaAllah.
 
Keywords as at 17 July 2014


20 comments:

  1. Suka blog yg sihat2 ni hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Resepi Benji pun masuk..alahai anak...

      Delete
  2. dekat2 nak raya nie macam2 keywords la masuk.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam2 orang nak rujuk last minit kan

      Delete
  3. byk keyword masuk dalam blog ni. glemer gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..Blog saya kerdil aje MamaPP.
      Tq kepada semua yang sentiasa singgah sini

      Delete
  4. Salam.

    Keywords dengan tajuk novel, memg senang dapat perhatian kan kak..

    ReplyDelete
  5. macam biasa Temptation of wife masih tinggi sumbangan trafik kak ana, singgah beli Dove tengahari ni Fuza, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..Kak Ana pun dah hebat sekarang :)

      Delete
  6. Mesti naik blog k.fuza sbb selalu update ikut peredaran isu hangat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..kadang2 idea tu spontan

      Delete
  7. kalau saya resepi je yang orang dok cari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang resepi online aje, senang

      Delete
  8. kadang lucu tengok macam-macam keywords ni.. buat orang senyum je bila baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..macam2 orang cari hehe

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78