HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

7 Jul 2014

Pemenang Baru Hadiah Saguhati 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven - Sticky Post

(Sticky Post)

Assalamualaikum.
 
Seperti semua telah sedia maklum.
Pada April 2014, Fuza telah mengadakan 1st Giveaway Sulaman Lace Heaven
Keputusan Giveaway telah pun di umumkan pada hari Ulangtahun ke 2 Blog ini iaitu pada 16 May 2014.
Giveaway tersebut telah berlangsung selama 3 minggu.
 
Setelah mengumpul semua maklumat daripada PEMENANG, saya telah pun membuat Pengeposan Hadiah dan kebanyakkannya telah pun menerima hadiah masing-masing.
Cerita terima hadiah Klik 1 & Klik 2
 
Walaubagaimanapun, Pemenang Hadiah Saguhati No 43 & No 98 TIDAK membalas segala usaha saya untuk menghubungi mereka.
Saya telah pun membuat ENTRY  pada 20 June 2014 Tawaran Akhir sebelum saya memilih 2 pemenang baru pada hari ini.
 
Saya rasa cara ini adalah sangat adil kerana saya telah menunggu dari 16 May 2014 hingga lah ke 1 July 2014.
 
Tahniah kepada pemenang baru.
 
 
http://naniedean.blogspot.com/2014/04/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
http://conanedogawa2657.blogspot.com/2014/05/1st-giveaway-sulaman-lace-heaven.html
 
Terima Kasih kepada semua yang telah menjayakan Giveaway ini. Tahniah kepada pemenang baru!!

Bagi tuntutan hadiah, para pemenang dikehendaki memberikan butiran berikut :
 
No Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Nama Penuh :
Alamat Surat Menyurat :
No Handphone :

 Hantarkan ke emel fuzamusa@yahoo.com atau whatsapp : 019-2784580
 
Tahniah!!


50 comments:

  1. tahniah buat pemenang baru..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak..Akak pun pemenang juga

      Delete
  2. Replies
    1. Tahniah juga kepada anda yang singgah sini

      Delete
  3. tahniah pemenang baru... rajinnya fuza buat random sekali lagi ... terbaik!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang niat nak bagi hadiah, tapi tak de reply. So terpaksa buat cabutan baru :)

      Delete
  4. alamak..xkne ag nom kte..
    bg kte la sis..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..Mr. Random yang pilih ni,
      Mungkin di segment yang akan datang k. InshaAllah

      Delete
  5. tahniah buat 2 pemenang baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga pemenang2 baru cepat2 bagi details

      Delete
  6. Tahniah pemenang baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pemenang baru pun xreply lg ni

      Delete
  7. tahniah buat pemenang baru

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada pemenang saja mai singgah sini dari blog mia

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Terima Kasih kepada semua yang sudi join

      Delete
  10. wahhh.. tahniah buat pemenang...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  11. taniah diucapkan kepada semua pemenang ^____^

    ReplyDelete
  12. Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-)

    ReplyDelete
  13. igt cik nor dapat td..hihik

    ReplyDelete
  14. Salam Ramadhan & Salam Perkenalan..
    Jemput join GA daya ye..
    http://www.ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan
      InshaAllah..nanti Fuza singgah

      Delete
  15. tahniah kepada pemenang baru :D

    ReplyDelete
  16. Tahniah pd pemenang baru. XD

    ReplyDelete
  17. Assalam...

    Singgah dari blog kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sudi singgah
      Nanti Fuza BW k

      Delete
  18. Wah! Sempat lagi tak ni nak claim hadiah ni? hehehe... Alhamdulillah... rezeki la tu... Tq Fuza. Nanti KN email detail ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah!!
      Akhirnya semua pemenang baru dah claim hadiah.
      Alhamdulillah

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78