HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Jul 2014

Peralatan dapur CorningWare dengan harga 50% sempena Syawal

Assalamualaikum
Salam hari minggu.
Pasti ramai yang akan serang Shopping Mall hari ini.
Ada lagi persiapan yang belum lengkap.
 
Saya juga akan ke Shopping Mall hari ini. Kasut untuk anak-anak perlu beli.
Maklumlah semuanya hampir lusuh.
 
Alhamdulilah, saya telah pun menebus sebanyak 3 biji mangkuk. Kita ni masyarat Melayu memang memerlukan bekas-bekas seperti itu kerana sekali sekala saudara dating berkumpul, pasti ada acara masak-memasak.
 
Ok apa saya nak bagitahu di sini, set TERMISIL tersebut kebanyakannya telah pun kehabisan stok.
Jadi untuk tidak menghampakan semua, pihak Parkson telah pun mengadakan koleksi CorningWare iaitu bekas kaca pelbagai guna.
Mangkuk CorningWare tersebut datang dengan 2 design bunga iaitu bunga Pink dan Hijau.
 
Tarikh penebusan juga di lanjutkan hingga ke bulan November tahun ini.
 
Yess!!! InshaAllah saya tidak akan melepaskan peluang untuk mengumpul koleksi pinggan mangkuk ini. Berbaloi-baloi
 
 Jom ke Parkson
Peralatan dapur CorningWare dengan harga 50% sempena Syawal
Peralatan dapur CorningWare dengan dua design warna iaitu Pink dan Hijau.


Antara perkakasan TERMISIL yang telah pun saya tebus.
 


7 comments:

  1. Kat rumah berlambak mangkuk. Hehe. Jarang guna. Kalau adik beradik dtg baru guna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak mmg suka aje beli yang macam ni untuk guna basahan. Kita ni orang Melayu selalu aje ada acara berkumpul kan.

      Delete
  2. Wah akak menyopingkan diri ya Hehehe lya pun skrg tgh kumpul brg dapur sikit maklumlah baru nak bina empayar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus...kumpul sikit2 tau.
      Akak pun suka aje kumpul, ganti mana yang lama

      Delete
  3. mak saya minat betul kumpul bekas2 macam ni.. sy nak ikut jejak, belum mampu lagi.. dgn tmpat simpan pun terhad..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78