HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

23 Jul 2014

Pos Kad Raya pengganti diri

Assalamualaikum
 
Kad raya? Ada yang dah dapat kad raya tahun ni?
Ada sesiapa pula yang belum dapat langsung?
 
Budaya kad ucapan Selamat Hari Raya semakin kurang trending sekarang.
Pada zaman yang serba canggih dengan kemajuan Information Technology, IT, Kad Raya elektronik menjadi pilihan.
Katanya murah, cepat dan menjimatkan.
 
Pada pandangan saya ungkapan "Kad ucapan pengganti diri" seharusnya dilupa jangan.
Berapa lah sangat modalnya untuk mengepos kad raya yang hanya dilakukan setahun sekali?
 
 
Saya telah mengepos beberapa kad ucapan Selamat Hari Raya buat teman-teman serta siap-siap membalas kad raya. Kelihatan peti pos juga sudah penuh sehinggakan boleh lihat kad raya sudah separas mulut peti tersebut.
Harga kad bukan menjadi ukuran.
Yang penting anda ingatan yang tulus ikhlas,
 
Kad Raya
 
Peti Pos Lain-lain Tempat


17 comments:

  1. Nostalgia kan kak di lupa jgn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu dapat banyak sampai buat gantung

      Delete
  2. untuk saya ada tak kak?hihik

    ReplyDelete
  3. alaahh..kad raya shida dah habis..next time kite exchge ye sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke
      Xpe boleh pos duit raya plak hrhe

      Delete
  4. beri kad raya lebih bermakna ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Boleh simpan jadi kenangan

      Delete
  5. tahun ni setakat ni dah dapat 4 kad...hik hik hik...

    ReplyDelete
  6. Wahhh. untuk siapakah yg bertuah tuu huhu

    ReplyDelete
  7. bestnya sape yg dapat kad raya tu

    ReplyDelete
  8. Thun ni x berpeluang nk berbalas kad.. Tunggu akn dtng la.. Rndu zaman sekolah.. Tukar2 kad raya..

    ReplyDelete
  9. bestla siapa yang dapat kad dari akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah nanti akan diusahakan bagi semua sahabat dapat. Tunggu next year pulak

      Delete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78