HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Jul 2014

Ranking Alexa Sulaman Lace Heavan for June 2014

July 2014 telah pun masuk hari ke 3.
Agak sibuk dengan macam-macam urusan, lewat pulak nak update tentang Ranking di Alexa ini.
 
Kalau di bandingkan dengan bulan lepas,dapat diperhatikan agak merundum teruk kedudukan  SULAMAN LACE HEAVEN.
Semoga bulan hadapan akan menunjukkan pencapaian yang lebih baik dari sebelum ini.
 
Alhamdulillah
 
Ranking Alexa Global        665,544
Ranking Alexa Malaysia         5370
 
Ranking Alexa Global        446,447
Ranking Alexa Malaysia        4106
 
 
Ranking Alexa Global        330, 423
Ranking Alexa Malaysia        2919
 
 
Mei  2014
Ranking Alexa Global        286, 906
Ranking Alexa Malaysia         1862
 
June 2014
Ranking Alexa Global        261,768
Ranking Alexa Malaysia         2376
 
 
 
 
 
 
 
 


Ranking Alexa Sulaman Lace Heavan for June 2014

5 comments:

  1. wah terbaikla akak..lya dah lama tak cek kali dah menurun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setakat ni
      Pencapaian ok lah
      Xd lah kebaabom sgt
      Alhamdulillah

      Delete
  2. Huhu.. Moge naik lagi. Deng dong deng. Hehe

    ReplyDelete
  3. rajinnya akk check.. saya buat ignore je..hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78