HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

11 Jul 2014

Resepi Puding menjadi bahan rujukan blogger di bulan Ramadhan

Assalamualaikum
 
Kali ini nak share apa yang pembaca cari dari blog SULAMAN LACE HEAVEN.
Apabila disemak katakunci dari akaun Nuffnang, kesimpulannya dapat kita lihat dari rajah di bawah.
 
Agak ketara bahawasanya ramai yang mencari  "RESEPI PUDING"
Mungkin kerana bulan Ramadhan ramai yang mencari idea untuk mempelbagaikan menu semasa berbuka nanti.
 
InshaAllah, semoga segala perkongsian resepi ini dapat dimanfaatkan bersama.
Jangan kedekut ilmu ye.
Selamat Mencuba bagi yang telah pun salin resepi tu.
 
 
Keywords "Resepi Puding"

Nak Salin Resepi??

Resepi Puding Susu Buah-Buahan

Resepi Puding Kastard Sumi Jelly

Resepi Puding Mangga bersama sos Kastard

Resepi Puding Koktail Sedap



13 comments:

  1. Blh puasa ramai org nak cari resepi yer kan kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan puasa memang kadang2 tak ada idea nak masak apa..Makanya kenalah GOOGLE ^_^

      Delete
  2. bulan ramadhan ni ramai yang suka makan dessert lebih dari waktu kebiasaan biasa... he he he...salam jumaat kak fuza...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dessert ni kiranya penyeri juadah berbuka. Kalau buat lagi puas hati dan berbaloi

      Delete
  3. ramai yg rajin nk buat puding nie,
    shark rajin makan jer.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hah..ada yang rajim makan tu pun dah cukup membantu ..hahaha

      Delete
  4. memang laku segala resepi puding puding ni hihiks.. masyukkk..

    CT ada buat giveaway..
    mai jemput tengok kalau sudi boleh join jugak..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
  5. bulan2 puasa mmg puding la paling laku kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puding tu kira pemanis mulut boleh santai2 makan lepas berbuka nanti

      Delete
  6. Menu berbuka kan.. Huhu~ blog k.fuza menjadi perhatian. Lai lai lai~ hik3

    ReplyDelete
  7. Puding sdap.. Nak2 mkan time sejuk.. Orng dok cri resepi nk cuba yng baru..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78