HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Jul 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Assalamualaikum
 
.Nile.com.my yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual  baju muslimah , pakaian , kasut , beg , barang2 gym , buku , kelengkapan rumah/dapur dan sebagainya akan mengadakan giveaway bagi Hari Raya AidilFitri ini . 
 
Di bawah merupakan hadiah bagi giveaway ini :
 
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai

Macam mana nak join giveaway ni ?
 
Senang je . Korang hanya perlukan buat satu entry dengan mengikut 4 step di bawah .
1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My
2. Letak banner ini di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..
3. Dalam entry tu nanti , korang ceritakan , kalau korang dapat RM300 tu , apa korang nak
  buat untuk bulan Ramadhan atau hari raya nanti ..
( Contohnya macam nak bawa family korang dinner berbuka puasa ke , ataupun nak beli biskut raya ke , atau apa2 je lah . Nanti korang ceritakan ye . hehe)
4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :
Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 

a. Link Blog :
b. Nama Penuh :
c. H/p Number :

 
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
Kepada yang nak join sila klik sini Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.com.my
 
Kalaulah Fuza dapat RM300 tu, tak lain tak bukan nak sambar Bag Hiking dan juga backpack yang elegant tu. Warnanya sedondon. Gojes Turqoise tuh. Satu untuk Fuza dan satu lagi untuk Mr. Husband. Beg balik kampong dan serba guna sebab Mr. Husband selalu travel. Fuza dah skodeng dah di web http://www.nile.com.my/.
 
Selain itu berkenan juga dengan koleksi kasutnya.
Hah dah share kat sini kasut yang mana menjadi idaman kalbu.
Semoga murah rezki Fuza.
 
MBZKP86701 Large Capacity 75L Outdoor Sport/ Hiking Backpack Malaysia RM195.00
 
MBZKP37237 Elegant Waterproof Hiking/Travel Backpack RM88.80
 
 
mbzjg7234 The Mix and Match Newspaper Style Men Bag
 
RM27.80
 
WSSH82130 Elegant Woman Heels Boots
WSSH13257 Popular Colors Bow Fish Head Flat
WSCE36887 Lady Shoes           


 


10 comments:

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78