HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

3 Jul 2014

Segmen : Cik akak mencari bloglist julai 2014

Assalamualaikum.
 
Tak kenal maka tak cinta.
Tapi bukan lah suruh bercinta dengan Cik Akak ni..hehe
 
Cik Akak sedang menganjurkan Segment.
Tujuan Segment semestinya lah untuk menambah kenalan sesame blogger.
Tanpa kenalan Blogger siapalah kita di dunia blog.
Eceh...
 
Jom ramai-ramai join.
Kita bagi sokongan sesama kita
InshaAllah
http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html
Klik BANNER untuk join
Tarikh tutup penyertaan : 20 Julai 2014 [Jam 8.00 pagi] 

25 comments:

  1. Jom tambah kenalan...:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. War warkan
      Kita kawan2 xmau lawan lawan :)

      Delete
  3. Nak join jugak lah..
    Jemput join GA saya..
    http://sueakgogeous.blogspot.com/2014/06/giveaway-puasa-rm50.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan..
    Saya pun join segmen yang sama... Jom join GA saya pula :
    http://ummudd80.blogspot.com/2014/07/ihya-ramadhan-giveaway-by-ummudd80.html

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  6. Pucuk kerabu pucuk ubi,
    Dimakan bersama si cinta hati,
    Sudah join apa lagi,
    Jomlah semak nombor anda di entri ini.

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/07/senarai-peserta-segmen-cik-akak-mencari.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan Puasa Bulan Penuh Ibadah
      Bulan membentuk Jati diri
      Join sudah post entry pun sudah
      No 22 melaporkan diri

      Delete
  7. singgah melawat kak ^___^

    (http://naalisaa.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html)

    ReplyDelete
  8. salam..ida singgah
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  9. Goodluck kak. Bukan datang dari segmen yang same. Hehe

    ReplyDelete
  10. Salam singgah dari segmen yg sama..Good Luck bersegmen.

    http://mindakabur.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  12. Salam...
    Ade Singgah dari segmen yang sama...

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  14. hai, singgah sini dari segmen yg sama.
    salam kenal :)
    asmabluppy.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-cik-akak-mencari-bloglist-julai.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78