HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

19 Jul 2014

Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com


Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com bermula pada hari ini sahaja, 19 Julai 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Kad Raya 2014 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

20 blogger yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan akan menerima kad raya dari Mia Liana. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 20 Julai 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

13 comments:

  1. Selamat bersegmen Kak Fuza. :)

    ReplyDelete
  2. goodluck :D saya pun join hehe
    jemput singgah
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. Lya tak smpt nak join kelmarin baru hari ni bw

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa nanti ada segment lain join

      Delete
  4. selamat bersegmen kak fuza ^___^

    ReplyDelete
  5. wah . akak join jugak ek. dapat tak kak? =)

    ReplyDelete
  6. ayu dtg dari segmen yang sama...semoga berjaya.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-kad-raya-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join segmen ini.

    Selamat Hari Raya Aidilfitri.
    Maaf zahir dan batin.

    #pemenang telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/07/pengumuman-pemenang-segmen-kad-raya.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78