HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

21 Jul 2014

Segmen Puasa & Kueh Raya Pertama

Assalamualaikum
 
Menjelang Syawal ramai yang menganjurkan segmen dan giveaway berlatarkan Raya.
Kali ini jom ramai-ramai join Segmen Puasa& Kueh Raya Pertama' 
 
 
Pengalaman Saya yang masih segar dalam ingatan dan pasti tersenyum setiap kali tibanya Ramadhan ialah pengalaman berpuasa semasa sekolah rendah.
Kalau tak silap saya pada masa itu saya di darjah 3. Pada masa itu saya bersekolah sessi petang. Panas nya memang sangatlah tak larat dibuatnya.
Sekolah tamat jam 6 petang. Nak menunggu ke waktu berbuka jam 7.30 memang tersangatlah amat lamanya rasanya. Saya pulang ke rumah dengan menaiki bas. Sepanjang duduk di dalam bas, memang rasa nak pengsan semua rasa lah ada.
Sesampai di rumah, tanpa kisahkan jam pukul berapa, saya telah bergegas ke peti sejuk dan terus meneguk ais sejuk di dalam peti ais.
Alhamdulillah, selamat sudah saya berbuka puasa,
Setelah meneguk air, baru terasa menyesal pulak dah berbuka.
Sayang pula rasanyakan Sebab lagi 1 jam sahaja akan berbuka puasa.
Apakan daya.....
 
http://macam-macam-ann.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html
Klik Banner 
 
Kebaikan menyertai segmen ini:
1. Menggalakkan blogwalking sesama peserta bagi menambah kenalan blogger dan rapatkan lagi ukhwah.
2. Total 30 Blog (dipilih secara rawak) akan di link di sini selama 3 bulan mengikut kategori (bermula dari hari pengumuman).
3. Akan mendapat Hadiah misteri berupa tshirt atau kemeja untuk wanita atau lelaki yang mempunyai referral tertinggi ke blog
Macam² Ann untuk kategori Bonus.

22 comments:

  1. comelnye segmen
    first time baca..hihi..kiut pulak segmen ni
    selamat bersegmen kak

    ReplyDelete
  2. Asslmkm kak.. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. :)

    ReplyDelete
  3. Kak fuza..selamt bersegmen... All the best.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. syukran..syukran... Jom lah join

      Delete
  4. Salam Dear Fuza.. Macam lebih kurang je ye pengalaman kita.. kuang3x

    Terima kasih juga kerana sudi join. :)

    Semoga kita semua diberkati Allah Ta'ala

    ReplyDelete
  5. Menarik selamat bersegmen akak

    ReplyDelete
  6. Good luck..
    Eira pun join gak..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html

    ReplyDelete
  7. haha, kan? dah berbukak baru rasa rugi..
    puasa tak lapar sgt tp dahaga tu yglebih. kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah tu,,,kenangan zaman bebudak

      Delete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://khudri2337.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html

    ReplyDelete
  9. singgah baca cerita rakan se segmen... selamat hari raya

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78