HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

22 Jul 2014

Senyum Sampai ke telinga

Assalamualaikum
 
Bagaimana hari anda hari ini?
 
Hari ini hati saya berbunga-bunga.
Hati gembira
Hati rasa lega
Hati rasa lengkap
Hati rasa bersyukur sangat-sangat kerana Mr. Husband on the way pulang ke tanahair untuk bersama-sama meraikan 1st Syawal yang bakal di sambut pada 28 July 2014.
 
Alhamdulillah.
Semoga keluarga ku dilindungi daripada segala apa juga dugaan dan malapetaka yang tidak diingini.
Amin
InshaAllah
 
SMILEY FACE
Yang mana satu riak muka anda pada hari ini??
Cer komen jap.
Thanks kepada yang sudi komen
 


15 comments:

  1. semoga hubby akak sampai dengan selamat.. :) senyum lebar la akak ye..hihi. anis senyum jer hari nie..hikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua senyum nak dapat duit raya hehe

      Delete
  2. Hari ini mood sederhana je.. heeee :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...raya ngn cik abe..:)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ..dapatlah beraya bersama kan :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah mudahan selamat sampai destinasi suami akak..ermm lya kat no.4 belah kiri hhee..esk suami lya pun balik tak sbr nak jumpa :D

    ReplyDelete
  6. Sally yg masa bateri nak hbs tu...sebab fon tertinggal kat rumah! hahaha

    p/s : semoga selamat sampai la ye kepada hubby akak..

    p/s/s : kad raya dah send :P

    ReplyDelete
  7. Hubby akak balik dari mana? huhu..sorie sebab baru kenal akak kan..wanie mood yang atas sekali belah kanan..huu..sebab rindu sangat dengan family..tak sabar nak balik rumah..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..moge kita semua sentiasa di lindungi-Nya.

    Hari ni mood asyik sedih.

    ReplyDelete
  9. muka saya yang batery baru charge tu :)

    ReplyDelete
  10. saya muke atas yang baru lepas charge. tahan perut nak berbuka. hahahhaa

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Lengkap akk sekeluarga beraya.. :)

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. Lengkap akk sekeluarga beraya.. :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78