HOME DASHBOARD NEW ENTRY FACEBOOK FANPAGES INSTAGRAM SULAMAN LACE HEAVEN
Description
Blog personal santai disamping mempromosi bahan fabric sulaman terbaru dari Indonesia yang berdaftar dibawah AF DELIMA ENTERPRISE SA0285666-U

6 Jul 2014

Tepung Pelita Istimewa (Paya Jaras) "Rasa Sebulan Setahun Rindu"

Assalamualaikum
 
Bagaimana hujung minggu anda?
Hujung minggu ini memang special buat saya kerana my dear Mr. Husband is around.
Balik atas urusan rasmi.
Lusa balik lah dia bertugas semula.
 
Petang ni apa juadah pencuci mulut uols??
Saya seperti biasa akan ronda ke Bazaar Ramadhan Kelana Jaya SS6.
Hari-hari lalu depan gerai ini. Beratur punya lah panjang.
Tetapi hari ini saya singgah membeli. 5 keeping RM3.
 
Ok lah kan setakat nak merasa,
Anak-anak kurang suka kalau yang beli kerana selalunya menggunakan pewarna hijau.
Kalau buat sendiri saya akan guna daun pandan asli.
 
Ramai yang bagi review sedap meletop.
Tapi bagi saya biasa aje rasanya.
Mungkin sebab namanya yang popular, jadi semua orang dok sebut-sebut.
 
Tepung Pelita Istimewa (Paya Jaras)  "Rasa Sebulan Setahun Rindu"
Tepung Pelita Istimewa (Paya Jaras)
Tepung Pelita "Rasa Sebulan Setahun Rindu"



14 comments:

  1. tepung telita mmg sedap.... :)

    ReplyDelete
  2. hahaha namanya tu yang tak boleh tahan..
    setahun rindu.. tp mmg trend kot time bulan puasa org ske tepung pelita hihik.

    ReplyDelete
  3. Takleh jadi ni k.fuza. Terliur2 ana tengok. Hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiseh
      Sorry la
      Xd niat bg kawan2 terliur
      Nanti cari kat bzaar k

      Delete
  4. Suka juga kat cne susah nak jumpa kuih ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke
      Kena belajar buatlah ye

      Delete
  5. Replies
    1. Ok lah,,, buat sendiri lagi sedap kot kan?

      Delete
  6. Sedapnya.. Suka kuih tu...

    ReplyDelete
  7. Jika hari biase ssh nk cari...kena tunggu bln puase baru ade...jika teringin sngt kena buat sendiri. First buat air gula yg dibwh tumpah mungkin sbb acuan sampan yg sy buat dr daun pandan berlubang...tp blh tahan juga rasenya sedap law pon percubaan peetama. Kawan2 offc pon ckp semua complet just acuan sampan jer kena perbaiki

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan dan komen anda.

Love:
Fuza Musa

 

Belong ToSulaman Lace Heaven | Designed All Reserved By KathyR’bain78